....

ΣΤΙΣ 7 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ O ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΕΡΩΠΟΣ ΈΔΕΣΣΑΣ

 

 
 
 Τεράστια άνοδος της ποδηλασίας στην Έδεσσα.
 
Ο ποδηλατικός σύλλογος Αερωπός Εδεσσας στις 7 καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα.
 
Μία ομάδα πρότυπο για πολλούς συλλόγους κατάφερε μέσα σε τρία χρόνια από την ίδρυσή του να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της γενικής κατάταξης συλλόγων στην Ελλάδα αφήνοντας πίσω ομάδες με ιστορία όπως ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ ΛΑΡΙΣΑ ΒΕΛΟΣ ΤΡΊΚΑΛΑ ΠΆΤΡΑ ΒΟΛΟ και πολλές άλλες.
 
Οι αθλητές του Αερωπού είναι πρώτοι στην βαθμολογία στις ηλικιακές κατηγορίες στην Μακεδονία και Θράκη καθώς και ο σύλλογος πρώτος  για 2η συνεχόμενη χρονιά στην γενική κατάταξη συλλόγων. 
 
Ο σύλλογος διαθέτει μία από τις καλύτερες Ακαδημίες Ποδηλασίας χάρη στην αγάπη την μεθοδικότηυα την τεχνογνωσία και τον ζήλο που επιδεικνύουν καθημερινά όλοι οι εμπλεκόμενοι.
 
Οι αθλητές μας έχουν φτάσει πλέον να αγωνίζονται  σε πανελλήνια πρωταθλήματα τέσσερα συνεχόμενα μέσα στον Ιούλιο στην Κάρυστο στην Αιδηψό στην Σπάρτη στην Ρόδο αλλά και σε διεθνείς αγώνες αντιμετωπίζοντας αθλητές παγκοσμίου κλάσεως με αξιώσεις αφού βρίσκονται στα βάθρα των νικητών.
 
Πίσω βέβαια από όλα αυτά βρίσκονται κάποιοι άνθρωποι που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους νυχθημερόν Διοίκηση προπονητής κ. Σιώνη Γρηγόρης φυσιοθεραπευτής κ. Κιουρτσής Χάρης γιατρός κ. Γιοβανούδας Ιορδάνης ο οποίος παρευρίσκεται σε κάθε προπόνηση τεχνικός ποδηλάτων κ. Σέξτος Ελευθέριος  και τέλος οι βασικοί υποστηρικτές των αποστολών οι χορηγοί μας πρώτα ο μέγας χορηγός κ
Κάσπαρης Παναγιώτης podilato EU BOTTECCHIA Σέξτος Ελευθέριος Ciclista del Nord το Coffee Story και auto motor care του κ. Γκαλίπη Νικόλαου.
IMG-20200724-161538 rbt IMG-20200725-130751 IMG-20200726-134247 IMG-20200727-075805

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments