....

ΣΤΟ 74% ΤΩΝ ΑΖΩΤΟΥΧΩΝ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΥΡΙΑΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρώτου Πανευρωπαϊκού Δικτύου του Agrotain, στην πόλη Stansted της Αγγλίας 11 και 12 Ιουνίου 2014.

Tην συνάντηση αυτή οργάνωσε ο παγκόσμιος κολοσσός παραγωγής παρεμποδισμένων λιπασμάτων Koch Agronomic Services LTD, ο οποίος διακινεί πάνω από 13.000.000 τόνους παρεμποδισμένων λιπασμάτων ετησίως, με παρουσία σε πάνω από 60 χώρες και απασχολεί πάνω από 100.000 εξειδικευμένο προσωπικό.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπογραμμίστηκε η παγκόσμια στροφή προς την ουρία, καθώς αυτή την στιγμή η χρήση της, αναλογεί στο 74% των αζωτούχων λιπασμάτων. Σύμφωνα με όσα αναφέρει σχετική ανακοίνωση ο λόγος είναι ότι: «Οι ευρωπαίοι αγρότες, συνειδητοποιούν ότι η ουρία είναι η οικονομικότερη πηγή αζώτου».

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι αποκλειστικοί διακινητές του Agrotain στην Ευρώπη από την Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ολλανδία, την Αγγλία και ασφαλώς η εταιρεία Γαβριήλ από την Ελλάδα.

Στο κλείσιμο της διήμερης αυτής συνάντησης οι συμμετέχοντες επισκεφθήκαν την μεγαλύτερη αγροτικού ενδιαφέροντος έκθεση που πραγματοποιείται στην Αγγλία, την Cereals Exhibition. Εκεί στο stand του αποκλειστικού εκπροσώπου του Agrotain για την Αγγλία, αντάλλαξαν εμπειρίες και σκέψεις με παραγωγούς που είχαν επισκεφθεί την έκθεση και εισέπραξαν για άλλη μια φορά την ικανοποίηση από την αποτελεσματικότητα και την οικονομία που φέρνει η χρήση των λιπασμάτων με παρεμποδιστή ουρεάσης Agrotain.

Δείτε εδώ περισσότερα

http://www.agrotypos.gr

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments