ΣΤΟ MΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΩ FRANCHISE ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ
Συμβόλαιο δικαιοχρήσης με την Karipidis Bros, νέα ιδιοκτήτρια της Aρβανιτίδης Α.Ε. για το σύνολο του δικτύου της τελευταίας υπέγραψε η Μαρινόπουλος Α.Ε.
Η συμφωνία αφορά στο σύνολο του δικτύου των 149 καταστημάτων της Αρβανιτίδης το οποίο πλέον θα λειτουργεί υπό καθεστώς δικαιόχρησης. Τα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας θα μετονομαστούν άμεσα σε Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express ενώ, όπως προαναγγέλλει η Μαρινόπουλος, θα αναβαθμιστεί πλήρως η εικόνα και η οργάνωσή τους.
Επιπλέον, η αποθήκη που λειτουργεί η Αρβανιτίδης Α.Ε. στη Βέροια, θα τροφοδοτεί εφεξής τα καταστήματα του δικτύου με νέα γκάμα προϊόντων, στα οποία θα περιλαμβάνονται και τα προϊόντα με σήμα «Carrefour».
Η συμφωνία franchise με την Αρβανιτίδης εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής που ακολουθεί η Μαρινόπουλος για την ενδυνάμωση της παρουσίας της στη λιανική και την ενίσχυση της ηγετικής της θέσης στην αγορά με τη λειτουργία του μεγαλύτερου λιανεμπορικού δικτύου στην Ελλάδα.
Μέσω της Αρβανιτίδης Α.Ε., η Μαρινόπουλος Α.Ε. ισχυροποιεί γεωγραφικά τη θέση της στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα, ενώ θα αυξήσει σημαντικά τον τζίρο της, τροφοδοτώντας με προϊόντα της τα 149 καταστήματα της Αρβανιτίδης Α.Ε.
Σχόλια - Facebook Comments