....

SURVIVOR– ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟΝ ΆΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ

Χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες στο Survivor. Παρόλο που η παραγωγή έχει βάλει ρήτρα για να «μπλοκάρει» τις αποχωρήσεις  με ευθύνη των παικτών φαίνεται ότι ο στόχος της δεν πετυχαίνει.

Μετά τον Γιάννη Χατζηγεωργίου και ακόμη μια παίκτρια εγκατάλειψε ήδη την παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Η Κρυσταλλία, η οποία εδώ και καιρό αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Αλλά εκτός από αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες του youweekly.gr άλλοι δύο παίκτες έχουν ήδη ετοιμάσει βαλίτσες.

Οι κακουχίες φαίνεται ότι έχουν καταρρακώσει τους παίκτες οι οποίοι εγκαταλείπουν το παιχνίδι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Θανάσης Μπέλλος και ο Σταμάτης Καλαφατάς είναι αυτοί που για λόγους υγείας δεν θα συνεχίζουν στο Survivor.

Survivor 5 Spoiler - Αποχωρούν οικειοθελώς - Οι Θανάσης Μπέλλος και Σταμάτης Καλαφατάς σύμφωνα με διαρροές αποχωρούν οικειοθελώς...

 

Survivor 5 Spoiler – Αποχωρούν οικειοθελώς: Το φετινό παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έχει πάρει μπροστά για τα καλά. Όλοι αναζητούν παρόλα αυτά παίκτες από προηγούμενα ριάλιτι. Αυτό δεν επετεύχθη μιας και η δυναμική των παικτών είναι πολύ χαμηλή φέτος. Στο φετινό Survivor έχουμε να δούμε ακόμα πολλές ανατροπές.

Δεν έχουν τέλος οι ανατροπές στο Survivor 5 με τις αποχωρήσεις των παικτών. Ειδικά του φετινού κύκλου για προσωπικούς λόγους και για λόγους υγείας να διαδέχονται η μία την άλλη!

Μετά τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, ο οποίος βρέθηκε εκτός reality για προσωπικούς, λόγους. Ο ίδιος δεν βρισκόταν ανάμεσα στους υποψήφιους προς αποχώρηση, τις επόμενες ημέρες, τρεις νέοι παίκτες, αυτή τη φορά από την ομάδα των “Μαχητών”, εγκαταλείπουν το παιχνίδι. Επιστρέφουν στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για την Κρυσταλλία Κουτσιμάνη, τον Θανάση Μπέλλο και τον Σταμάτη Καλαφατά, οι οποίοι έπειτα από ιατρικές εξετάσεις και εντολή γιατρού, αποχωρούν οριστικά από το Survivor 5.

Μάλιστα, η αποχώρησή τους αναμένεται να ανακοινωθεί και δεν θα τους δούμε να αποχωρούν από το παιχνίδι, ενώ άγνωστο παραμένει ποιοι θα είναι εκείνοι που θα τους αντικαταστήσουν και θα ενισχύσουν την ομάδα των Μαχητών.


  • Survivor 5 Spoiler: Αποχωρούν οικειοθελώς Μπέλλος και Καλαφατάς;

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments