....

Σ.Υ.Α.Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 4-2-2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΛΑΣ                                                  

Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 στο κέντρο της Έδεσσας, πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη, συνταξιούχων, οικογενειαρχών, που γνώρισε τα τελευταία χρόνια η πόλη. Όλοι μαζί ενωμένοι, αντιμετωπίζοντας τα ίδια προβλήματα και αγωνιώντας για το μέλλον το δικό μας αλλά και των παιδιών μας, φωνάξαμε ένα βροντερό παρών στον αγώνα εναντίων των νέων μέτρων λιτότητας που μας ετοιμάζουν.Image and video hosting by TinyPic

Συνάδελφοι, αγαπητοί συμπολίτες,

εδώ και πολλά χρόνια πληρώνουμε καθημερινά και ανελλιπώς την «ανικανότητα» του πολιτικού μας συστήματος, να οδηγήσουν την Ελλάδα στην έξοδο από την κρίση. Αν θυμάστε καλά, μας έλεγαν ότι θα βγαίναμε στις αγορές από το 2012 αλλά και κάθε χρόνο μας έλεγαν ότι θα βγαίναμε από την κρίση την κάθε επόμενη χρονιά…

Αλλά και μετά από τόσα χρόνια θυσιών και στερήσεων,  τα οποία μάλλον είχαν αβέβαιο αποτέλεσμα, μας οδηγούν σε ένα νέο γύρο θυσιών.

Δεν αντέχουμε άλλο… δεν θέλουμε να δούμε τα παιδιά μας να εγκαταλείπουν την χώρα και να μιλάμε μαζί τους από το ίντερνετ και το skype.

Δεν αντέχουμε ούτε ένα ευρώ παραπάνω συγκέντρωση εργαζομένων, υπαλλήλων, αγροτών, επαγγελματιών, καταστηματαρχών, επιστημόνων φόρο. Δεν αντέχουμε 40 χρόνια κακοπληρωμένης εργασίας, δεν αντέχουμε με συντάξεις των 380 ευρώ.

 

Λέμε όχι στις περικοπές των συντάξεων

Λέμε όχι στην κατάργηση του Κράτους Πρόνοιας

Λέμε όχι στην κατεδάφιση της Κοινωνικής Ασφάλισης

 

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ

 

TO  Δ,Σ,

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments