....

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Συγχαρητήριες επιστολές στους επιτυχόντες στις Πανελλήιες εξετάσεις της  Βουλευτή Θ. Τζάκρη , Αντιπεριφερειάρχη Α. Αηδόνα Σημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου και Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Επαρχίας Έδεσσας

Συγχαρητήριο μήνυμα της Θεοδώρας Τζάκρη  για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις

 

Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης απέστειλε το ακόλουθο μήνυμα στους επιτυχόντες:

«Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων και τις καλύτερές μου ευχές για καλό ξεκίνημα και καλές σπουδές. Τα αποτελέσματα του νομού μας γεμίζουν με αισιοδοξία και περηφάνια όλους. Ο τόπος μας άλλωστε έχει ανάγκη από νέους επιστήμονες που θα συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάπτυξή του στο μέλλον. Οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς που συνέβαλαν καθοριστικά σ’ αυτή την προσπάθεια είναι και αυτοί άξιοι συγχαρητηρίων.

Σε όσους δεν τα κατάφεραν φέτος, θέλω να επισημάνω ότι οι εξετάσεις αυτές ήταν μόνο μία από τις ευκαιρίες που θα έχουν στη ζωή τους, τίποτα δεν τελείωσε σήμερα, πάντα υπάρχουν άλλες ευκαιρίες και εναλλακτικές επιλογές.

Συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες και σας ευχαριστούμε που μας θυμίσατε ότι η  επιμονή και η προσήλωση στον στόχο είναι η μόνη σίγουρη συνταγή για να πετύχουμε τα όνειρά μας». -


:

Μήνυμα της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά για την ανακοίνωση των βάσεων των Πανελλαδικών Εξετάσεων

 

 

Σε μήνυμά της, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των Πανελλαδικών Εξετάσεων η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά αναφέρει: «Η αγωνία των μαθητών και μαθητριών της Πέλλας έλαβε τέλος σήμερα με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι. της Χώρας. Μία διαρκής και επίπονη προσπάθεια ετών, ελπίζω να οδήγησε στα αναμενόμενα αποτελέσματα για όλους τους υποψηφίους. Το νέο κεφάλαιο στη ζωή ενός ενήλικα πλέον, παρουσιάζει μεγάλο εκπαιδευτικό ενδιαφέρον, όντας παράλληλα σημαντικό από την άποψη της συλλογής εμπειριών για τη ζωή. Σίγουρα μια απογοήτευση δεν πρέπει να μας καταρρακώνει αλλά να μας κάνει πιο δυνατούς για να στοχεύσουμε ακόμη υψηλότερα. Με αυτά τα λόγια συγχαίρω θερμά τους μαθητές και μαθήτριες που πέτυχαν της εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και εύχομαι καλή επιτυχία στις νέες προκλήσεις που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν, ενώ, στους υποψηφίους που θα ξαναπροσπαθήσουν μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων εύχομαι καλή δύναμη με πίστη στις ικανότητες τους».


 

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2017.

 

Η δημοσιοποίηση  από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων του πίνακα των επιτυχόντων των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων φέρνει στο προσκήνιο νέους πρωταγωνιστές.

Είναι τα παιδιά μας που κατάφεραν μέσα από την κοπιώδη και συστηματική, μαθητική προσπάθεια να πετύχουν στις εξετάσεις και γίνουν, πλέον, οι πρωτοετείς φοιτητές των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας μας.

Η είσοδος στις πανεπιστημιακές και τεχνολογικές σχολές δεν σημαίνει όμως ότι απ΄εδώ κι ύστερα τα πράγματα είναι εύκολα. Απαιτείται και τώρα συνέχιση της μελέτης και της συνεπούς παρακολούθησης των πανεπιστημιακών μαθημάτων για την απόκτηση της εξειδικευμένης γνώσης και του πολυπόθητου στόχου, του πτυχίου.

Αυτά, βέβαια, όπως και τα περαιτέρω που σχετίζονται με τη σταδιοδρομία και την επαγγελματική αποκατάσταση του καθενός αφορούν το μέλλον.

Τώρα, όμως, εκφράζοντας και το σύνολο των αιρετών του Δήμου μας, θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά μας για την επιτυχία τους όπως φυσικά και τους συντελεστές, αναλογικά, αυτής της επιτυχίας, δηλαδή τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και κηδεμόνες.

Με την ευκαιρία θα υπογραμμίσω ότι και φέτος, τον προσεχή Δεκέμβριο του 2017, ο Δήμος μας, ο Δήμος Σκύδρας θα πραγματοποιήσει στο Πνευματικό του Κέντρο ειδική τιμητική εκδήλωση επιβράβευσης της επιτυχίας των νέων, πλέον, φοιτητών.    

Θέλω, όμως, στο σημείο αυτό και το θεωρώ υποχρέωσή μου, να συγχαρώ κι εκείνα τα παιδιά μας που προσπάθησαν, μόχθησαν αλλά με τη δοκιμασία των εξετάσεων δεν τα κατάφεραν και δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα ευνοϊκά.

Ας μην απογοητεύονται, διότι η ζωή επιφυλάσσει σ΄όλους μας ευκαιρίες κι εκπλήξεις. Πάντα υπάρχει η νέα, αισιόδοξη προσπάθεια και οι εναλλακτικοί δρόμοι επαγγελματικού προσανατολισμού.

Ολοκληρώνοντας με τις σκέψεις αυτές, θα επαναλάβω και θα τονίσω ότι νιώθουμε υπερήφανοι και καμαρώνουμε για όλα τα παιδιά μας. Γιατί αυτά αποτελούν το αισιόδοξο παρόν και το ελπιδοφόρο μέλλον της κοινωνίας μας. Μιας κοινωνίας τέτοιας που στηρίζεται στη γνώση, στην παιδεία, στη δημοκρατία, στην αλληλεγγύη και στην ανθρωπιά.

 

                                                                             Η Δήμαρχος Σκύδρας

                                                                              Κατερίνα Ιγνατιάδου    

 


 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΔΕΣΣΗΣ
"ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ"
58200 Φλωρίνης 4 Τηλ.:6944161115
                                         Έδεσσα 24 Αυγούστου 2017
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 24-8-2017
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου συγχαίρει τους/τις επιτυχόντες/σες νέους/ες φοιτητές/τριες και ιδιαιτέρως τα τέκνα τριτέκνων στην εισαγωγή τους σε Α.Ε.Ι. & Τ.Ε.Ι. αλλά και τις οικογένειές τους που τους στήριξαν. Μία καινούργια σελίδα στην ζωή τους ανοίγεται. Εισέρχονται σε έναν κόσμο που τον χαρακτηρίζει η ομορφιά της γνώσεως, των εμπειριών και των ελπίδων αλλά και των δυσκολιών. Με σύνεση, επιμονή, υπομονή και αγώνα η δικαίωση δεν θα αργήσει.
 

Τους ευχόμασθε καλή φοίτηση.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments