....

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! ΈΦΗΒΟΣ ΞΕΣΠΑ ΣΕ ΛΥΓΜΟΥΣ ΛΙΓΟ ΠΡΟΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Αυτή ήταν η τελευταία του αποστολή. Θα σκόρπιζε τον θάνατο και θα πέθαινε. Είχε διαταχθεί να ανατιναχθεί στα πολιορκούμενα χωριά Φουά και Καφρίγιε. Οι τζιχαντιστές τον ενθάρρυναν με χτυπήματα στην πλάτη και ο έφηβος από το Ουζμπεκιστάν φοβόταν μήπως δεν τα καταφέρει.Image and video hosting by TinyPic

Λίγα λεπτά αργότερα ο Ταγιάρ ολοκληρώνει την αποστολή του, στέλνοντας ένα σύννεφο καπνού στον ουρανό. Το βίντεο με την αποστολή αυτοκτονίας του Ταγιάρ αρχικά τραβήχτηκε για να τον κάνει ήρωα και μάρτυρα. Ωστόσο καταφέρνει το αντίθετο, καθώς ο νεαρός φαίνεται να διστάζει. Σύντροφός του τζιχαντιστής ακούγεται να προσπαθεί να τον καθησυχάσει. «Τζαφάρ, αδερφέ μου, μη φοβάσαι. Όταν φοβάσαι, να θυμάσαι τον Αλλάχ». «Φοβάμαι μην αποτύχω» ακούγεται να του απαντά.

Οι άντρες που τον περιβάλλουν χαμογελούν και τον χτυπούν στωικά στην πλάτη. Το βίντεο κόβεται τη στιγμή που ο έφηβος μπαίνει στο γεμάτο εκρηκτικά άρμα. Κοιτάζοντας το τοπίο γύρω του φαίνεται να συνειδητοποιεί ότι σε λίγα λεπτά θα είναι νεκρός και ξεσπά σε κλάματα.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments