....

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ

ο μήνυμα της ορθοπεδικού που παραιτήθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου απασχολεί έντονα το διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες.

Η Αναστασία Γαρμπή με ένα συγκλονιστικό κείμενο στο Facebook εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση αυτή και καταγγέλλει τις συνθήκες εγκατάλειψης του ΕΣΥ, τον τρομακτικό φόρτο εργασίας και την εξουθένωση που βιώνει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Μετά από 25 χρόνια στο δημόσιο η ορθοπεδικός αφήνει σαφείς αιχμές κατά της διοίκησης του ιδρύματος αναφέροντας «άκουσα ότι η διοίκηση λέει ότι το κάστρο πέφτει από το εσωτερικό του ύστερα από τόσες προσλήψεις… Θα ήταν κακόβουλο εάν δεν ήταν αστείο! Το κάστρο πέφτει όταν οι πολεμιστές εξουθενώνονται από τον υπερβολικό φόρτο της εργασίας σε βάθος χρόνου και πέφτουν ένας ένας.... και οι διοικούντες κάνουν τα στραβά μάτια πίσω από τα πλασματικά στατιστικά τους γιατί… έτσι τους λένε»

«Έτσι κι αλλιώς οι ίδιοι οι διοικούντες όταν τους είπα "μην με πιέζεις άλλο, δεν αντέχω, κάνω λάθη, με αναγκάζεις σε παραίτηση "απαντούν… “κάνε ότι νομίζεις”» προσθέτει με νόημα.

Αναλυτικά:

Καλημέρα αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι.                      

Εχθές παρέλαβα από το γραφείο προσωπικού την λύση της υπαλληλικης σχέσης με το ΓΝΡ ύστερα από δική μου αίτηση παραίτησης μετά από 25 χρόνια στο ελληνικό δημόσιο...το συναίσθημα ήταν μάλλον .. πικρό..άκουσα ότι η διοίκηση λέει ότι το κάστρο πέφτει από το εσωτερικό του ύστερα από τόσες προσλήψεις!!..Θα ήταν κακόβουλο εάν δεν ήταν αστείο!!Το κάστρο πέφτει όταν οι πολεμιστές εξουθενώνονται από τον υπερβολικό φόρτο της εργασίας  σε βάθος χρόνου και πέφτουν ένας ένας....και οι διοικούντες κάνουν τα στραβά μάτια πίσω από τα πλασματικά στατιστικά τους γιατί...έτσι τους λένε!!!

Έτσι κι αλλιώς οι ίδιοι οι διοικούντες όταν τους είπα" μην με πιέζεις άλλο,δεν αντέχω,κάνω λάθη,με αναγκάζεις σε παραίτηση "απαντούν..κάνε ότι νομίζεις!!!

Δεν ξέρω εάν σε αυτό το "θέατρο" είμαστε για γέλια ή για κλάματα!!!                                        Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους , νοσηλευτές και προσωπικό για την πολύ καλή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια !!Σας ευχαριστώ!Ήταν τιμή και χαρά μου!Να είστε όλοι καλά!Καλή δύναμη!Θα είμαι κάπου εδώ κοντά και θα προσπαθώ να στηρίξω όπως μπορώ...

Την ανάρτηση αναδημοσίευσε και ο πρόεδρος της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ του νοσοκομείου Ρεθύμνου, Γιάννης Σαριδάκης, καταγγέλλοντας ότι η ορθοπεδική κλινική οδεύει προς διάλυση, καθώς αυτή είναι η τρίτη αποχώρηση γιατρού από το τμήμα.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments