....

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΟΠΕΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ



ΕΚΛΕΒΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΠΟ ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Συνολικά αφαίρεσε 72 συσσωρευτές κεραιών εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, προκαλώντας ζημία που υπολογίζεται στις 15.900 ευρώ.

Εξιχνιάστηκαν, από αστυνομικούς του αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, περιπτώσεις κλοπών μπαταριών από κεραίες εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ένας 29χρονος Έλληνας, που κατηγορείται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 29χρονος από τον Απρίλιο έως και αρχές Ιουνίου του 2017, διέπραξε σε περιοχές της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης, συνολικά 9 κλοπές συσσωρευτών ενέργειας (μπαταρίες) από σταθμούς βάσης τηλεπικοινωνιών.

Συνολικά αφαίρεσε 72 συσσωρευτές κεραιών εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, προκαλώντας ζημία που υπολογίζεται στις 15.900 ευρώ.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του 29χρονου, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.
 



ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 2 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας εντοπίσθηκαν μετά από έρευνες σε αγροτική περιοχή συνολικά 14 δενδρύλλια κάνναβης

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, ύστερα από συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, δύο άνδρες ηλικίας 54 και 39 ετών, για καλλιέργεια κάνναβης.

Ειδικότερα, εντοπίσθηκαν από τους αστυνομικούς οι προαναφερόμενοι σε αγροτική περιοχή της Ημαθίας, όπου διαπιστώθηκε να καλλιεργούν 14 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως και πάνω από 2 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον από την κατοχή τους κατασχέθηκαν δύο πλαστικά δοχεία που χρησιμοποιούσαν για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης, ενώ στην κατοχή του 39χρονου βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα κάνναβης και ένας μεταλλικός τρίφτης.

Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.
 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments