....

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ ΜΕΣΩ ΔΙΑΙΔΙΚΤΥΟΥ

Συλλήψεις για απόπειρα κλοπών

Συνελήφθησαν προχθές (29 Μαρτίου 2020) το βράδυ από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών δύο άτομα, καθώς κατελήφθησαν την στιγμή που προσπαθούσαν να παραβιάσουν δύο ψυγεία, από εξωτερικό χώρο καταστήματος στις Σέρρες. Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, το προηγούμενο διάστημα διέπραξαν ακόμη μία κλοπή και μία απόπειρα κλοπής, παραβιάζοντας ψυγεία που υπήρχαν εξωτερικά δύο καταστημάτων στις Σέρρες και αφαιρώντας προϊόντα αξίας 100 ευρώ. Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας μεταλλικός κόφτης που χρησιμοποιούσαν.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, ενεργώντας από κοινού χθες (30 Μαρτίου 2020) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, αφαίρεσαν από την κατοχή αλλοδαπής μία χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της, αξίας 150 ευρώ.

Εξιχνίαση απάτης

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, με ανάρτηση αγγελίας δήθεν πώλησης κινητού τηλεφώνου σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, απέσπασε τον Φεβρουάριο του 2020 το χρηματικό ποσό των 807 ευρώ περίπου, που κατέβαλε ημεδαπή στην Κεντρική Μακεδονία, σε τραπεζικό λογαριασμό για την αγορά του κινητού τηλεφώνου.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments