....

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

       Ο σύλλογος  γονέων και κηδεμόνων και οι μαθητές του 9ου Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας, θέλουν να ευχαριστήσουν μέσα από τα βάθη της καρδιάς τους για τις προσφορές τους, τους παρακάτω:

      Την εταιρία ecofood Α.Ε. για την προσφορά μιας παλέτας εμφιαλωμένου νερού «Δροσιά» για τις ανάγκες του σχολείου και της ομιλίας του Βαγγέλη Νίκου.

      Τον χορηγό που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, που μας πρόσφερε 100 σουβλάκια, 100 μπιφτέκια (που μας ετοίμασε «Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΎ»), αναψυκτικά και χυμούς, καθώς και την ψησταριά «ΗΡΘΑ & ΕΔΕΣΣΑ» στην περιοχή Καταρρακτών για την προσφορά   150 ψητών (σουβλάκια, μπιφτέκια, πανσέτες), τέλος το οινοποιείο ΚΟΚΚΙΝΟΣ από την Νάουσα για την προσφορά κρασιών,  για την γιορτή καλωσορίσματος των μαθητών, των γονιών και των δασκάλων στο νέο μας κτήριο.

       Το βιβλιοπωλείο ΚΡΑΛΛΗ για το δώρο καλωσορίσματος που έδωσε στους μαθητές μας.

        Τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων  για την προσφορά 5 Ηλεκτρονικών Υπολογιστών για τις ανάγκες του σχολείου μας.

         Την τράπεζα EUROBANK και ιδιαίτερα τον διευθυντή του καταστήματος Έδεσσας Κον Ιωσηφίδη Μιχάλη  για την άμεση προώθηση του αιτήματος μας και την ανταπόκριση της τράπεζας με την αποστολή αρχικά ενός καινούργιου ηλεκτρονικού υπολογιστή και στην συνέχεια εξοπλισμού γραφείου για την οργάνωση της αίθουσας Η/Υ.

          

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments