....

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΔΕΣΣΗΣ "ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ" : ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΔΕΣΣΗΣ
"ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ"
58200 Φλωρίνης 4 Τηλ.:6944161115
Έδεσσα 17 Ιανουαρίου 2018
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 18-01-2018
Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
 
 Το Δ. Σ. του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων επ. Εδέσσης  ΄΄ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ΄΄ στην συνεδρίαση της 17ης Ιανουαρίου 2018 ομόφωνα απεφάσισε την συμμετοχή στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται στις 21 Ιανουαρίου 2018 στην Θεσσαλονίκη για να διακηρύξει με όλους μαζί την πλήρη αντίθεσή του στην χρήση του ονόματος ΄΄ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ΄΄ και με  οποιαδήποτε παράγωγα.
Είναι αδιανόητη και ανεπίτρεπτη οποιαδήποτε καπήλευση της ιστορίας και του πολιτισμού μιας χώρας για την επίτευξη ψευδο-αλυτρωτικών σκοπών και στόχων από άλλη χώρα και μάλιστα γειτονική. Τέτοιες πολιτικές είναι ενάντια στην ιστορία της ανθρωπότητος και της μακραίωνης ιστορίας της Ελλάδος, δεν μπορεί και δεν έχει κανένας δικαίωμα να την σφετερισθεί.
Καλεί τα μέλη του αλλά και όλους τους τριτέκνους να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο. Είναι μια υποχρέωση προς την ιστορία, τις ανθρώπινες αρχές και διαχρονικές αξίες τόσο της πατρίδος μας όσο και της ανθρωπότητος.
Ο Σύλλογος προτίθεται να καλύψει το 50% της τιμής του εισιτηρίου εφ΄όσον έγκαιρα ενημερωθεί έως και 19 Ιανουαρίου 2018 στο τηλέφωνο 6944161115 ή ηλεκτρονική διεύθυνση(mail): triteknoi_edessa@yahoo.gr και συμπληρωθεί ένα λεωφορείο. Θα δίδεται ο αριθμός μητρώου Συλλόγου και ονόματα μελών και απαιτείται να φέρεται και η κάρτα μέλους.
 
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments