....

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΙΣΤΩΝ Π. ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ

Επανερχόμαστε για διευκρινίσεις στο προηγούμενο ε-μαιλ της 07ης Φεβρουαρίου μετά από σχετικές ερωτήσεις.
Δεν είναι απαραίτητα όλοι οι Οικιστές να είναι και Μέλη του Συλλόγου. Υπάρχει η συμμετοχή στην νομική διένεξη με την ΔΕΥΑ Εδεσσας, υπάρχει η συμμετοχή στην Φύλαξη του Οικισμού, τα οποία δεν σημαίνουν και αυτόματη συμμετοχή ως μέλη στον Σύλλογο. Ανάλογα με την συμμετοχή του καθενός αποστέλλονται και τα ενημερωτικά ε-μαιλ. Σε περίπτωση γενικότερων προβλημάτων κακοκαιρίας ή όταν τίθεται θέμα ασφάλειας στον Οικισμό, στο Χιονοδρομικό κλπ και εφόσον κρίνουμε ότι έχουμε επαρκή ενημέρωση ή πληροφορία, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, όσων βέβαια ο Σύλλογος διαθέτει τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις οι οποίες καθημερινά αυξάνονται. 
 
 
Μέλη - Υποχρεώσεις - διευκρινίσεις
Οσοι είναι μέλη του Συλλόγου οφείλουν να καταβάλλουν την ετήσια συνδρομή στο πρώτο δίμηνο κάθε έτους βάσει του καταστατικού, στον παρακάτω ΝΕΟ τραπεζικό λογαριασμό με την ένδειξη  ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ / ΣΥΝΔΡΟΜΗ 2019 ή 2018 κλπ.
Δώστε ιδιαίτερη σημασία στην αναγραφή της αιτιολογίας και τηρείστε την πρόταση μας.
 
Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ 20 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ που θεωρείται χαμηλή, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ για να μπορέσουμε να προβούμε σε κάποιες ενέργειες και να καλύψουμε τρέχοντα έξοδα.
ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΜΕΛΕΙΤΕ !!!
Οταν κάποιος δεν έχει εξοφλήσει προηγούμενα έτη, καλό είναι με την καταβληθείσα συνδρομή να ρωτάει για ποιό έτος θα ισχύσει η καταβολή.
Εντός του διμήνου θα γίνει εκκαθάριση μελών. Λυπούμαστε που εκ των πραγμάτων θα εκπέσουν από μέλη του Συλλόγου όσοι οφείλουν περισσότερες συνδρομές αφού πλέον υποχρεωνόμαστε και από τον Νόμο περί Συλλόγων, Σωματείων, Συνεταιρισμών κλπ και φυσικά και από το καταστατικό, να τηρούμε τα ισχύοντα.  
Μετά την εκκαθάριση, θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση στην Θεσσαλονίκη όπως κάθε χρόνο, πιθανότατα ημέρα Κυριακή .
Οσοι επιθυμούν ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στον Σύλλογο, πρέπει να συμπληρώσουν και να μας αποστείλουν ΚΑΙ την επισυναπτόμενη ΑΙΤΗΣΗ.
 
Πρέπει όμως όλοι να αντιληφθούν ότι ο Σύλλογος πρέπει να συντηρηθεί και δεν είναι ένα γωνιακό δημόσιο περίπτερο πληροφοριών που εξυπηρετεί ανεξαιρέτως τους πάντες με συμβουλές, ενημερώσεις κλπ και κυρίως όταν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. 
 
σχετικά με το χιονοδρομικό - κάρτες λιφτ :
Οι χαμηλότερες τιμές των καρτών για τα λιφτ ισχύουν ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ.
Από το ΔΣ κατατέθηκε η επικαιροποιημένη λίστα μελών στην διοίκηση του Χιονοδρομικού Κέντρου τον Δεκέμβριο του 2018. Συμπεριλαμβάνονται όσων ονοματεπώνυμα διαθέτουμε συζύγων, παιδιών κλπ (γι΄ αυτό τα ζητάμε στην Αίτηση Μελους).
Η Σχετική πίεση που υποβάλλεται από κάποιους, ΜΗ ΜΕΛΗ,  μπροστά στο γκισέ προς τους υπαλλήλους του χιονοδρομικού και τηλεφωνικά στα μέλη του ΔΣ θεωρείται απαράδεκτη.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Αλλαγή αριθμού τραπεζικού λογαριασμού :
Λόγω τεχνικού προβλήματος το ΔΣ αναγκάσθηκε να δημιουργήσει νέο τραπεζικό λογαριασμό για τον Σύλλογο, πάλι στην τράπεζα EUROBANK.
Καταργείται ο έως τώρα λογαριασμός που λήγει σε.......78369 ο οποίος 
αντικαθίσταται από τον λογαριασμό της 
EUROBANK με IBAN :
GR0802600370000080101642293
στα ονόματα Πολίτης Α., Μανωλόπουλος Γ., Βαλαβάνης Δ., ΣΥΛΟΙΚΙΣΤΩΝ
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ
Για πληροφορίες που αφορούν τον Σύλλογο και την Ακαδημία Χιονοδρομίας, καθώς και τις αγωγές κατά της ΔΕΥΑ και την Φύλαξη του Οικισμού καλείτε τα κινητά των :
Για τον Σύλλογο τα μέλη του ΔΣ:
ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΛΙΤΗ, Πρόεδρο - 6937037003
ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑ, Αντιπρόεδρο - 6932366616
ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟ, Γραμματέα - 6947888676
ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΑΛΑΒΑΝΗ, Γραμματέα - 6945332755
ΤΑΣΟΥΛΑ ΤΟΤΛΗ, Ταμία, Υπευθ. Ακαδημίας Χιονοδρομίας - 6944441844
ΕΥΗ ΜΠΕΝΑΒΕΛΗ, μέλος 6946331361
ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΟΣΕΝΤΟΥ, μέλος 6930931451
 
Για τις αγωγές κατά της ΔΕΥΑ, λογαριασμούς ύδρευσης, ΔΟΥ κλπ τον νομικό σύμβουλο :
ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΙΡΩΝΗ, δικηγόρο - 6946067477 (απογ. ώρες)
 
Για διακοπές νερού και θέματα υδροδότησης την :
ΔΕΥΑ Εδεσσας 2381025555
 
Για την φύλαξη του Οικισμού ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΣΑΙΖΟΝ, συναγερμούς συμμετεχόντων κλπ τον :
ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΟΦΤΣΗ, Εταιρεία GSS Private Security 23810251906, κιν. 6974407072
 
Καλως Ορίζουμε νέα Μέλη στον Σύλλογο μας τις οικογένειες των:
Καπόν Χασδάι, Σπηλιόπουλου Ιωάννη, Σπυρόπουλου Αβραάμ, καθώς και τους αδελφούς Λιόγγο Γιώργο και Λιόγγο Βαγγέλη που συμπληρώνουν ως νέα μέλη την οικογένεια του Χρήστου και Αγγελικής Λιόγγου.
 
Για το Σαββατοκύριακο-Χιονοδρομικό
Για όσους θα εκδράμουν αυτό το Σαβκυρ, σας ενημερώνουμε ότι στο χιονοδρομικό κέντρο λειτουργούν όλα κανονικά και φυσικά το χιόνι είναι σε άριστα επίπεδα.
Οι άνεμοι πέφτουν από αύριο κυρίως στο χιονοδρομικό που σήμερα παρέμεινε κλειστό λόγω των 7 μποφωρ. Θα πνέουν Β, ΒΑ 3 μποφώρ με πτωτική τάση για Σαββατο και Κυριακή. Γενικά θα επικρατεί  ηλιοφάνεια στο χιονοδρομικό και το χωριό και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στο χωριό γύρω στο μηδέν, δηλ περίπου από -3 έως +3 και στο χιονοδρομικό γύρω στους -3 με -6 .
 
 
Σας ευχαριστούμε
Φιλικά 
Το ΔΣ
 

Σχόλια - Facebook Comments