....

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΙΣΤΩΝ Π. ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ : ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Φίλες και φίλοι,
 
δυστυχώς χάσαμε άλλο ένα φίλο μας.
 
Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΙΟΓΓΟΣ έχασε την μάχη με τον κορωνοιό μετά από βραχεία νοσηλεία.
 
 
Ο εξαιρετικός φίλος, ο άριστος οικογενειάρχης και ο άκρως επιτυχημένος επιχειρηματίας στον χώρο της μόδας σε παγκόσμιο επίπεδο δεν τα κατάφερε.
 
Ο Χρήστος Λιόγγος με την σχεδιάστρια και εμπνεύστρια της εταιρείας CAMELOT σύζυγο του Αγγελική Ράδα επί 35 έτη με την επιχείρηση τους έβαλαν την σφραγίδα τους στον στίβο της παγκόσμιας μόδας ρουχισμού.
 
Ο αγαπητός Χρήστος ήταν από τους πρώτους Οικιστές του χωριού μας, το υπεραγαπούσε, το φρόντιζε και ήθελε να συμμετέχει ενεργά και ουσιαστικά σε όλα τα κοινά για την φροντίδα του, την εξέλιξη του, τις προοπτικές του ! 
Χαρακτηριστικά από την αγάπη του ανέφερε πάντα "πάω στο χωριό μου..." . Μέλος και από τους κύριους στυλοβάτες του Συλλόγου μας.
Χαμηλών τόνων, ευγενικός, φιλικός, αγαπητός σε όλους, πρόθυμος πάντα, βοηθούσε όπου υπήρχε ανάγκη και πάντα ήθελε να προσφέρει το κάτι παραπάνω από αυτό που απαιτούνταν.
Ο άνθρωπος που χρηματοδοτούσε χωρίς να θέλει να γίνεται αναφορά στο όνομα, του πλην των άλλων, την παρουσία Φιλαρμονικών του Επιταφίου μας.
Λίγα θα είναι όσα και ν΄αναφέρουμε για την προσωπικότητα του αγαπημένου ..Χρήστου Λιόγγου..
 
Αυτές τις δύσκολες στιγμές εκφράζουμε τα ειλικρινή μας Συλλυπητήρια προς την σύζυγο του Αγγελική, τα παιδιά του Γιώργο και Βαγγέλη, τους συγγενείς του, συνεργάτες και φίλους του.
 
Χρηστάρα Θα μας λείψεις, η σκέψη μας όμως θα είναι πάντα στην ανθρωπιά σου και την έντονη προσωπικότητά σου. Καλό Παράδεισο !
 
Το ΔΣ


 

 

Σχόλια - Facebook Comments