....

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΙΣΤΩΝ Π.ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ : ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΙΜΑΚ ΙΝΝ

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΙΑ ΣΤΟ ΚΑΙΜΑΚ ΙΝΝ

 
 
 
Καλησπέρα,
δυστυχώς η φετινή σαιζόν δεν ξεκίνησε καλά για το χωριό μας και την τουριστικότητα του.
 
Οπως είναι γνωστό σε πολλούς από εμάς, τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ξέσπασε πυρκαιά στο Ξενοδοχείο ΚΑΙΜΑΚ ΙΝΝ.
Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και σε τοπικές ιστοσελίδες υπάρχουν βιντεάκια και φωτογραφίες από την μεγάλη καταστροφή.
 
Παρά την γρήγορη επέμβαση της Πυροσβεστικής και επαγγελματιών του χωριού η φωτιά πήρε πάρα πολύ γρήγορα ανεξέλεγκτες διαστάσειςκαι κατέκαψε τον κύριο όγκο στην αριστερή πλευρά του ξενοδοχείου που περιλαμβάνει την ρεσεψιόν, ανελκυστήρα, φρεάτιο, εστιατόριο, μπάρ, κουζίνες, σαλόνια, αίθουσες συνεδριακού κέντρου, στέγες κλπ  κι έφθασε στην αρχή των δωματίων.
 
Κρίμα, κρίμα, κρίμα !!!
επειδή οι προσπάθειες των ιδιοκτητών ήταν τεράστιες μετά από 2 χρόνια απραξίας λόγω κορωνοιού και στις αρχές Οκτωβρίου ξεκινούσε η σαιζόν με το πρώτο ιατρικό συνέδριο και με πολύ καλές προοπτικές για την φετινή περίοδο.
Η εικόνα του για όλους μας που θα το βλέπουμε καθοδόν θα μας απογοητεύει και θα αναρωτιόμαστε μ΄ενα μεγάλο ΓΙΑΤΙ ;;;
 
Tο ξενοδοχείο KAIMAK INN που είναι το στολίδι της ευρύτερης περιοχής του Αγ. Αθανασίου γεμάτο παραδοσιακότητα, φιλοξενία και ποιότητα και την τελευταία δεκαετία αναβάθμισε την τουριστικότητα της περιοχής προσφέροντας ταυτόχρονα και εργασία σε πολλές οικογένειες.
Ξενοδοχείο σύμβολο για τα ιατρικά του συνέδρια από τον Οκτώβριο έως τον Μάιο κάθε χρονιάς.
Στήριγμα του χειμερινού τουρισμού και του χιονοδρομικού της περιοχής, καθώς και της επισκεψιμότητας του Παλ. Αγ. Αθανασίου και των εκεί καταστημάτων.
Θλιβερό αν αποδειχθούν οι φήμες περί εμπρησμού κάτι που δεν θα θέλαμε να σχολιάσουμε τώρα, πριν ολοκληρώσει τις έρευνες η Πυροσβεστική.
 
Ο Σύλλογος μας στέλνει μήνυμα αγάπης και αμέριστης συμπαράστασης στις οικογένειες των φίλων μας ιδιοκτητών και
ευχόμαστε δύναμη και υπομονή, δύναμη και υπομονή !!!
 
 


Φιλικά
Το ΔΣ

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments