....

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΠΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΤΟΡΟΝΤΟ

Τον Πρόεδρο του συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος», των ομογενών που κατάγονται από το νομό μας και διαμένουν στο Τορόντο του Καναδά,

Γιώργο Κωτσόπουλο, υποδέχθηκε στο γραφείο της, την Τρίτη 9/9/2014, η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, με την παρουσία της Αντιδημάρχου Οικονομικών Μαρίας Γιακαμόζη.

Στο πλαίσιο του διαλόγου συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με τη ζωή των ομογενών και την περαιτέρω ενδυνάμωση της σχέσης τους με την πατρώα γη, σαν κάτι αντίστοιχο με την άρρηκτη σχέση μητρόπολης – αποικιών την εποχή του ακμάζοντος αρχαίου ελληνικού πολιτισμού.

Ο κ. Κωτσόπουλος προσκάλεσε τη Δήμαρχο στην τριήμερη πολιτιστική – επιχειρηματική εκδήλωση που διοργανώνουν οι ομογενείς το προσεχές καλοκαίρι και η οποία συγκεντρώνει πολλές χιλιάδες επισκεπτών.

Η Δήμαρχος αποδέχθηκε ασμένως την πρόσκληση εκφράζοντας την επιθυμία να είναι παρούσα στις εκδηλώσεις της ομογένειας, εφόσον και οι συνθήκες το επιτρέψουν εκείνη την εποχή. Ευχαρίστησε τον συνομιλητή της για τις ευχές του για καλή θητεία κι ολοκλήρωσε ζητώντας του να μεταφέρει στην ομογένεια τους θερμούς πατριωτικούς χαιρετισμούς των πολιτών και των αιρετών του Δήμου Σκύδρας. Παράλληλα να διαβιβάσει τις προτροπές της: «κρατείστε, όπως πάντα, ψηλά την ελληνική σημαία και το φρόνημα του έθνους. Ενισχύστε την ενότητα και την συνοχή σας. Όλα κατ΄ευχή κι ο Θεός να δώσει να τα πούμε εκεί από κοντά».

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments