....

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΈΛΕΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ 7,8 ΚΙΛΑ ΚΟΚΑΪΝΗ !

Μια γνωστή πρώην παίκτρια ριάλιτι, η Έλενα Πολυχρονοπούλου, συνελήφθη από τη Δίωξη Ναρκωτικών για κατοχή μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης. Στο σπίτι της 26χρονης στο Παγκράτι βρέθηκαν πάνω από επτά κιλά κοκαΐνης, όπως επίσης ζυγαριές ακριβείας και περίπου πέντε χιλιάδες ευρώ.

Η νεαρή, που έχει ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία ενώ έχει και παρουσία σε γνωστές τηλεοπτικές εκπομπές, φέρεται να είχε τα ναρκωτικά με τον σύντροφό της, ο οποίος συνελήφθη και αυτός.

Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν την πληροφορία εδώ και λίγες ημέρες και χθες το απόγευμα συνέλαβαν το ζευγάρι, το οποίο φέρεται να διατηρεί και νυχτερινά καταστήματα στην περιοχή του Παγκρατίου.

Ο άνδρας μάλιστα έφερε ισχυρή αντίσταση κατά τη σύλληψή του, καθώς επιτέθηκε στους αστυνομικούς.

Οι αρχές, λόγω της μεγάλης ποσότητας, ερευνούν το ενδεχόμενο να πρόκειται για μέλη διεθνούς κυκλώματος.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και αργά το μεσημέρι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και στον ανακριτή, από όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα. 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 9-9-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα), κατηγορούμενοι για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών. Επιπρόσθετα ο ημεδαπός κατηγορείται και για βία κατά υπαλλήλων.

Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των ανωτέρω στη διακίνηση κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου Αθηνών και των Νοτίων Προαστίων, εντοπίστηκαν οι δύο ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός κατελήφθη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της ημεδαπής, βαλίτσα εντός της οποίας υπήρχαν -7- αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μεικτού βάρους -7- κιλών και -827- γραμμαρίων.

Ο ανωτέρω, προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, κτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια του.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία στην Αθήνα, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού συσκευασία με κοκαΐνη βάρους -0,1- γραμμαρίου.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

ποσότητα κοκαΐνης βάρους -7.827,1- γραμμαρίων

ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

το χρηματικό ποσό των -5.050- ευρώ

Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

δίκυκλη μοτοσυκλέτα

-3- συσκευές κινητής τηλεφωνίας

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΠΗΓΗ https://www.zougla.gr/greece/article/sinelif8i-i-proin-pektria-tou-power...

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments