....

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ "ΕΛΑΦΡΟΧΕΡΕΣ" ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ




Οι δύο δράστιδες με το πρόσχημα της δήθεν γνωριμίας και με τη μέθοδο του εναγκαλισμού αφαίρεσαν από ηλικιωμένες κοσμήματα λαιμού σε Ημαθία και Πιερία.

Στην εξιχνίαση δύο κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης και του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας.

Στην πρώτη περίπτωση, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μίας γυναίκας, ελληνικής καταγωγής, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 15ης Σεπτεμβρίου 2020 σε περιοχή της Πιερίας, αφαίρεσε από μία ηλικιωμένη γυναίκα, με το πρόσχημα της δήθεν γνωριμίας και με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, ένα κόσμημα λαιμού αξίας 1.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.

Στη δεύτερη περίπτωση, από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μιας γυναίκας, ελληνικής καταγωγής, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, βραδινές ώρες της 28ης Αυγούστου 2020 σε περιοχή της Ημαθίας, με το πρόσχημα της δήθεν γνωριμίας προσέγγισε μία ηλικιωμένη γυναίκα και με τη μέθοδο του εναγκαλισμού της αφαίρεσε ένα κόσμημα λαιμού αξίας 400 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.
,

Πηγή: https://www.voria.gr/article/agkaliazan-ilikiomenes-se-imathia-ke-pieria...

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments