....

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Δύο νεαροί άνδρες συνελήφθησαν χθες στα Εξάρχεια για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς είχαν στην κατοχή τους δύο πτυσσόμενα γκλοπ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τους γιους πρώην υπουργού της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Στελέχη των ΟΠΚΕ σταμάτησαν για έλεγχο τους δύο νεαρούς, περίπου στις 6 το απόγευμα, στην οδό Χαρ. Τρικούπη.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν, κρυμμένα στα ρούχα τους, πτυσσόμενα γκλοπ καθώς και κοκάλινα γάντια, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Στη σύλληψη των δύο νεαρών, ηλικίας 26 και 30 ετών, γιών πρώην υπουργού προχώρησαν χθες στις 18:50 το απόγευμα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ στην περιοχή των Εξαρχείων.

Όλα ξεκίνησαν μετά από έναν τυπικό έλεγχο στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ισαύρων, όπου εντοπίστηκαν να κατέχουν δύο πτυσσόμενα γκλοπ.

Μετά τη σύλληψη τους οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα  Εξαρχείων και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τον νόμο περί όπλων. Παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο αυτόφωρο.

Ρεπορτάζ: Ζώης Κακαβάς

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments