......

"ΣΥΝΕΝNΟΗΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ" ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Η ΑΠΟΦΑΣΗ, ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

Βγαίνει «απόφαση» Δημάρχων για 3ήμερο κλείσιμο σχολείων. Ουσιαστικά δεν ήταν απόφαση, αλλά μια ανακοίνωση. Κάποιοι επέλεξαν και τα κοινωνικά δίκτυα.. που είναι και πολύ της μόδας..

«Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι από αύριο Δευτέρα 15/2/21 έως και την Τετάρτη 17/2/21, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω καιρικών συνθηκών. Τα μαθήματα θα γίνουν με τηλεκπαίδευση…».

Χαίρονται όλοι, μια χαρά θα κοιμηθούμε, τηλεκπαίδευση κλπ. Στο καπάκι βγαίνει ανακοίνωση του Περιφερειάρχη που αναφέρει ότι τα σχολεία θα είναι κλειστά για μια ημέρα και όχι για τρείς. Και ενώ οι γονείς είχαν ενημερωθεί από τα σχολεία και την αρμόδια Διεύθυνση για 3ήμερο κλείσιμο και ενημέρωσαν με τη σειρά τους γονείς, μαθητές κλπ., αργότερα έρχεται ηλεκτρονικά μήνυμα από τα σχολεία στους γονείς:

«Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας αποφάσισε το κλείσιμο των σχολείων όλης της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας μόνο για αύριο Δευτέρα 15/2 με επανεξέταση της κατάστασης για την επόμενη μέρα. Η απόφαση του υπερισχύει εκείνης των Δημάρχων. Ως εκ τούτου δεν ισχύει το τριήμερο κλείσιμο. Θα περιμένουμε την επανεκτίμηση της κατάστασης και τη νέα απόφαση του για τις υπόλοιπες ημέρες. Για όποιο χρονικό διάστημα τα σχολεία παραμένουν κλειστά θα λειτουργήσει Εξ αποστάσεως εκπαίδευση».

Επίδειξη δύναμης και ισχύος ενός ανδρός; Αστοχία των Δημάρχων;

Όπως και να το ονομάσουμε αυτό δεν είναι σοβαρή εικόνα. Συνεννοηθείτε επιτέλους! Τόσο δύσκολο είναι; Περιττό να σας πούμε ότι όλοι γελάνε με αυτήν την εικόνα…

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments