....

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ ΠΕΛΛΑΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ Ν. ΠΕΛΛΑΣ

 

 Την Πέμπτη  12-04-2018 στις 12:00, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Σπυρίδων ΔΙΟΓΚΑΡΗΣ με αφορμή την πρόσφατη τοποθέτησή του, προσκάλεσε και μας ως ΜΜΕ του Ν. Πέλλας στην Αστυνομική Διεύθυνση για μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας. Εμείς ως WWW.TASTV.GR θέλουμε να αναφέρουμε ότι αξίζουν συγχαρητήρια στον Αστυνομικό Διευθυντή αφού είναι ο μοναδικός στα τόσα χρόνια στον Ν. Πέλλας που ανέλαβε μια τέτοια πρωτοβουλία να μας ενημερώσει ως  τοπικό τύπο ηλεκτρονικό και έντυπο.

Την αμοιβαία συνεργασία των τοπικών ΜΜΕ , προκειμένου να υπάρξει βελτίωση στην τοπική αστυνόμευση  ζήτησε από τους δημοσιογράφους ο αστυνομικός διευθυντής Πέλλας Σπυρίδων Διόγκαρης,  στην  συνάντησή μας .

Ο κ. Διευθυντής ανέφερε επίσης παράλληλα τόνισε ότι η ενημέρωση των πολιτών  και η καθημερινή επικοινωνία μαζί τους  μέσα από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης , μόνο θετικά  αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει.

Στην συνάντησή μας αναφέρθηκε στην οδική ασφάλεια και τις προσπάθειες που κάνουν οι Υπηρεσίες της τροχαίας ώστε να μειωθούν τα ατυχήματα και αυτό με την τήρηση του ΚΟΚ από όλους τους οδηγούς.

Ο σκοπός πάντοτε είναι η ασφαλής αστυνόμευση και η πρόληψη σε όλα τα αδικήματα ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια που πρέπει να νιώθουν οι πολίτες σε όλο τον νομό.

Για να επιτευχθεί η καλύτερη αστυνόμευση χρειάζεται και το ανάλογο προσωπικό όπου και για αυτό μας ενημέρωσε ότι ο αριθμός των αστυνομικών που υπηρετούν στα Αστυνομικά Τμήματα στα Τμήματα Τροχαίας και Τμήματα Ασφαλείας είναι σχεδόν  αυτός που προβλέπεται  από το οργανόγραμμα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Επίσης ο κ. Αστυν. Δ/ντής μας ανέφερε τις συναντήσεις που έκανε με την Αναπλ. Αντιπεριφερειάρχη τους Δημάρχους αλλά και με άλλους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης με τους οποίους αντάλλαξε χρήσιμες απόψεις.

Η Αστυνομική Διεύθυνση κάνει τα πάντα για  να είναι αποτελεσματική και χρήσιμη στην αποστολή της και καλεί όλους τους πολίτες να είναι συνεργάσιμοι με την καλή έννοια δίνοντάς μας πληροφορίες ώστε να  αποτρέπονται διάφορα αδικήματα.

Στη συνάντηση επισημάνθηκε από εμάς η ανάγκη μεγαλύτερης αστυνομικής επιτήρησης στα χωριά και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την υποβάθμιση σε Αστυνομικούς Σταθμούς των πρώην Αστυνομικών Τμημάτων  Κρύας Βρύσης και  Άρνισσας το οποίο επέφερε και την μείωση του αριθμού των Αστυνομικών και των περιπολικών.

Εμείς ως μέσω ενημέρωσης αποχωρήσαμε ικανοποιημένοι από την ενημέρωση που μας έκανε ο κ. Δ/ντής και είμαστε βέβαιοι με τα δεδομένα όπως μας τα παρουσίασε θα επιτύχει στο δύσκολο έργο του.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments