....

ΣΥΡΙΖΑ : ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ "ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ;"

Μαζεύει η Κουμουνδούρου τις… τρεις διαγραφές Κασσελάκη

Τι λένε στην Κουμουνδούρου για τις τρεις διαγραφές που... πραγματοποίησε ο Στέφανος Κασσελάκης λίγο πριν τα μεσάνυχτα, που, αργότερα, μετατράπηκαν σε «παραπομπές»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο Στέφανος Κασσελάκης μέσα από ανάρτησή του διέγραψε τρία παλιά στελέχη του κόμματος, τον Πάνο Σκουρλέτη, τον Δημήτρη Βίτσα και τον Νίκο Φίλη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατηγόρησε τα τρία στελέχη ότι «εμφανίστηκαν στην τηλεόραση για να αντιπολιτευτούν το ίδιο τους το κόμμα».

Ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος ανήκει στο στενό επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη, σχολιάζοντας την απόφαση του νέου προέδρου, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: "προχωράμε προεδρε, και θα αντέξουμε και θα (ξανά) νικήσουμε!".

Ωστόσο λίγη ώρα μετά το «έθεσαν εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ» και τις διαγραφές των Δημήτρη Βίτσα, Πάνου Σκουρλέτη και Νίκου Φίλη, τα… μαζεύει η Κουμουνδούρου καθώς, σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ  «ο πρόεδρος χρησιμοποίησε την γνωστή έκφραση και από τούδε και στο εξής θα κινηθούν οι προβλεπόμενες από το καταστατικό διαδικασίες».

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments