....

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤHN YΕΙΑ: ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ (VIDEO)

Σύσκεψη-συνάντηση διοργάνωσε στις 2-11-2015 ο  Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδη, για να συζητηθούν τα σοβαρά προβλήματα των δύο Νοσοκομείων του Νομού μας.

Συμμετείχαν εκπρόσωποι των Βουλευτών οι Δήμαρχοι Έδεσσας, Σκύδρας και Πέλλας εκτός της Αλμωπίας ο οποίος τουλάχιστον θα έπρεπε να στείλει κάποιον Αντιδήμαρχο. Επίσης συμμετείχαν  ο Διοικητής των Νοσοκομείων, Γιατροί Διευθυντές Τμημάτων, ο Ιατρικός Σύλλογος και συνδικαλιστές εργαζομένων στα νοσοκομεία.

Καταλήγοντας μετά από την συζήτηση προέχει η προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία των αξονικών τομογράφων και η μεταφορά της Νεφρολογικής Κλινικής σε χώρο πιο ανθρώπινο από το ανήλιο ισόγειο όπου στεγάζεται μέχρι σήμερα.Image and video hosting by TinyPic

Ακόμη ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζεται είναι η έλλειψη γιατρών όλων των ειδικοτήτων για εφημερίες και ειδικευόμενων προκειμένου να καλύπτονται τα περιστατικά των ασθενών.

Γνωστό σε όλη την κοινωνία του Νομού είναι ότι οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό καθημερινά καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να ανταποκριθούν στις ανάγκες των περιστατικών και των ασθενών..

Από την πλευρά μας ως TASTV.GR θέσαμε δύο ερωτήματα:

Το 1ο αφορούσε την προμήθεια μαγνητικού τομογράφου σε ένα από τα δύο νοσοκομεία προς όφελος των ασθενών και των γιατρών.

Το 2ο αφορούσε την επίσκεψη του τέως Υπουργού Άδωνη Γεωργιάδη μαζί με τον τότε υποψήφιο τότε Περιφερειάρχη Γιάννη Ιωαννίδη ο οποίος μας είχε υποσχεθεί ότι τα χρήματα είναι ήδη διασφαλισμένα για την μεταφορά του  Νεφρολογικού Τμήματος  και στην συνάντηση αυτή πήραμε την απάντηση από τον Διοικητή του Νοσοκομείου ότι ποτέ δεν υπήρξε τέτοια απόφαση για την παραπάνω δαπάνη.

Την ερώτηση μας και τις απαντήσεις θα τις παρακολουθήσετε στο τέλος του βίντεό μας.

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments