....

ΤΑ 6 ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΤΙ ΒΡΗΚATE ΤΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ!

Όταν σκεφτόμαστε σχέσεις και άντρες συχνά, εμείς οι γυναίκες, μπερδευόμαστε για το ποια είναι εκείνα τα στοιχεία που κάνουν μια σχέση υγιή

ή ποιες αξίες πρέπει να διαθέτει ο σύντροφός μας. Μια μικρή λίστα με όσα πρέπει να είναι και να κάνει ο σωστός άντρας ξεκαθαρίζει την ιδανική σχέση.


Σου θυμίζει συνέχεια πόσο σε αγαπάει
Είναι συχνό φαινόμενο μέσα σε μια ερωτική σχέση η γυναίκα να παραπονιέται πως δεν νιώθει τρυφερότητα μεταξύ εκείνης και του συντρόφου της. Ακόμη και αν οι άντρες από τη φύση του είναι λιγότερο εξωστρεφείς και εκδηλωτικοί ένας άντρας που αγαπάει στο υπενθυμίζει συχνά.

Προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου
Ο σύντροφός σου θέλει να νιώθεις ασφαλής και να έχεις αυτοπεποίθηση για αυτή τη σχέση. Βασική αρχή για μια ευτυχισμένη σχέση είναι ο καλός σου να ξέρει πως η εμπιστοσύνη κερδίζεται και για αυτό όλες οι κινήσεις του έχουν στόχο να σε κάνουν να εμπιστεύεσαι εκείνον και τα συναισθήματα του.
Image and video hosting by TinyPic
Σε κάνει πάντα να νιώθεις όμορφη
Το να σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστή δεν έχει να κάνει με το να σου λέει πόσο όμορφη και καταπληκτική είσαι κάθε μέρα. Είναι ο τρόπος που σε κοιτάζει, σε αγγίζει και σου φέρεται. Παρατηρεί λεπτομέρειες και σου υπενθυμίζει πως είσαι πολύ ελκυστική για αυτόν ακόμα και όταν εσύ δε νιώθεις έτσι.

Σου προσφέρει ασφάλεια
Ένα από τα μεγαλύτερα κομπλιμέντα που μπορεί να κάνει μια γυναίκα σε έναν άντρα είναι να του πει πως νιώθει ασφάλεια δίπλα του. Ανεξάρτητα από το πόσο σε ελκύει ερωτικά ή πόσο αστείος ή πόσο ευκατάστατος είναι τίποτα δεν μπορεί α συγκριθεί με την ασφάλεια που νιώθεις τα βράδια όταν ξαπλώνεις στην αγκαλιά του.

Σου λέει τα πάντα για εκείνον
Μπορεί να είναι δύσκολο για πολλούς άντρες να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, τους φόβους και τις βαθύτερες επιθυμίες του, παρολ' αυτά όταν βρίσκουν τη σωστή γυναίκα είναι έτοιμοι να μοιραστούν τα πάντα μαζί της. Ο ιδανικός σύντροφος δεν κρατάει μυστικά, δεν κρύβει πράγματα για εκείνον και τη ζωή του γιατί ξέρει πως η αποκάλυψή τους θα φέρουν ένταση και τσακωμούς.

Είναι πάντα ειλικρινής μαζί σου
Η βάση για μια χαρούμενη, ισορροπημένη σχέση είναι ο άντρας να κατανοεί πως η ειλικρίνεια σε οποιαδήποτε κατάσταση είναι η καλύτερη πολιτική και την ακολουθεί από την αρχή της γνωριμίας σας.

 

Σχόλια - Facebook Comments