....

ΤΑ 9 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΌΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ

Σε αρκετές σχέσεις υπάρχει αυτή η στιγμή όπου η αγάπη χάνεται και ένας ή ακόμα και οι δύο ψάχνουν τρόπους διαφυγής.

Στην πλειοψηφία οι γυναίκες είναι εκείνες οι οποίες παλεύουν για να κρατήσουν μια σχέση και κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους γι’αυτό. Αλλά υπάρχει και ένα κρίσιμο σημείο όπου η σχέση έχει φτάσει σε τέλμα και δεν υπάρχει τρόπος να ξανακολλήσει το γυαλί.

Σήμερα θα μάθετε μερικές συμπεριφορές αλλά και τι νοιώθει μία γυναίκα όταν πάψει πλέον να έχει αισθήματα αγάπης για τον σύντροφο της και πραγματικά θα σοκαριστείτε.Προσ3ξτε αυτά τα 9 κρίσιμα πράγματα που της συμβαίνουν και προσπαθήστε να τα κατανοήσετε και να προλάβετε το κακό πριν συμβεί.Όταν το να τρώτε μαζί δεν είναι πλέον απολαυστικό: Όταν τα γεύματα ξεκινάνε να είναι πλέον βαρετά. Όταν δεν υπάρχει πλέον κανένας ρομαντισμός, δεν ανταλλάσσετε σχεδόν καμία κουβέντα και καμία καλή διάθεση κατά την διάρκεια των γευμάτων σας μαζί, και συμβαίνει σχεδόν συνέχεια, τότε είναι ξεκάθαρο ότι η σχέση βρίσκεται σε άσχημο μονοπάτι.

 

Σταματάτε να ανησυχείτε για το πως είναι ο σύντροφος σας και για το που βρίσκετε: Είναι στη φύση της γυναίκας να ανησυχεί για τον άντρα της και να θέλει να μαθαίνει για το πως και το που είναι. Όταν λοιπόν χαθεί η επικοινωνία και το ενδιαφέρον, την νοιάζει περισσότερο για τον εαυτό της και για άλλους ανθρώπους.Όταν λέτε αντίο δεν νοιώθετε τίποτα: Όταν μία γυναίκα αποχαιρετάει έναν άντρα και δεν την νοιάζει το πόσο θα λείψει και πότε θα ξαναβρεθούν τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

 

Όταν νοιώθετε ότι ο σύντροφος σας δεν είναι πλέον ο πρωταγωνιστής και δεν εμφανίζεται στις σκέψεις σας: Είναι άσχημο όταν δεν υπάρχει στο μυαλό της γυναίκας, ο σύντροφος της ως μέρος του μέλλοντος της ειδικότερα όταν το να μην παίρνει μέρος σε αυτό την κάνει να νιώθει καλύτερα.Όταν ξυπνάτε το πρωί και δεν τον κοιτάτε: Αν το πρώτο πράγμα που σκέφτεστε είναι ότι είναι απλά «μία ακόμη μέρα» τότε κάτι πάει στραβά.

 

Δεν υπάρχει χαρά όταν ξυπνάτε μαζί: Όταν υπάρχει αγάπη νοιώθετε πάντα χαρούμενες όταν ξυπνάτε μαζί με τον σύντροφο σου. Μια γυναίκα που αγαπάει τον σύντροφο της, τον κοιτάει, τον παίρνει αγκαλιά, του λέει καλημέρα, βιώνοντας μια ακόμη μέρα αγάπης μαζί του.Όταν λείπει από το σπίτι δεν σου λείπει: Όταν μια γυναίκα μένει μόνη της στο σπίτι και νιώθει ότι δεν της λείπει σύντροφος της και είναι καλύτερα μόνη της τότε αυτό είναι ένα κακό σημάδι.

 

Συνειδητοποιείτε ότι είστε χαρούμενες όταν λείπει από δίπλα σας: Όταν μια γυναίκα νιώθει ότι όσο περισσότερο λείπει ο σύντροφος της, τόσο περισσότερο χρόνο έχει για τον εαυτό της, τότε συνειδητοποιεί ότι δεν τον χρειάζεται για να είναι χαρούμενη, αλλά μπορεί να είναι και περισσότερο ευτυχισμένη μόνη της.Όταν αρχίζετε να φαντασιώνεστε μια καινούργια αγάπη: Όταν περνάει από το μυαλό μια γυναίκας ότι είναι με έναν άλλον άντρα, όχι μόνο σε πολύ προσωπικές στιγμές αλλά σε κάτι περισσότερο από αυτό τότε σημαίνει ότι η σχέση αυτή έχει τελειώσει.

 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

 

Για τις Γυναίκες: Αν νιώθετε τα παραπάνω 9 πράγματα τότε πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην σχέση σας. Και αν έχει μείνει έστω και κάτι μέσα σας και θέλετε να σώσετε την σχέση σας, τότε αλλάξτε δραματικά τα πράγματα μεταξύ σας αλλιώς το πιο σίγουρο είναι ότι θα καταλήξετε στον χωρισμό.

 

Για τους Άντρες: Αν δείτε έστω και 2-3 από τα παραπάνω σημάδια τότε θα πρέπει να ταρακουνηθείτε γερά και να κάνετε κάτι δραστικό αλλιώς τα πράγματα θα γίνουν μη αναστρέψιμα.

Γεωργία Γαστεράτου

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments