....

ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 24.12.2016 ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΌΡΜΑΣ (VIDEOS PHOTOS)

Ο Σύλλογος Γυναικών Όρμας το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016 ακόμη μια χρονιά τηρώντας την παράδοση έψαλε τα κάλαντα την παραμονή των Χριστουγέννων, δίνοντας έτσι ένα γιορτινό και χαρούμενο τόνο στην ατμόσφαιρα των ημερών μέσα στο χωριό.

Επί ένα μήνα καθάρισαν τους χώρους τους στόλισαν και τους φώτισαν την πλατεία και όλους τους κοινόχρηστους χώρους για τα Χριστούγεννα. 24.12.2016 το απόγευμα μετά της 16:00 ώρα γύρισαν σε

όλους τους δρόμους, και τα μαγαζιά μαζί με την παραδοσιακή ορχήστρα παραδοσιακής  μουσικής prima vista έψαλλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων μοιράζοντας μηνύματα και ευχές όπως ορίζει το έθιμο του χωριού μέχρι αργά το βράδυ.

Μετά από μια πολύ καλή προετεοιμασία πρόσφερε χαρά και ευχαρίστηση στους κατοίκους των χωριών στους δύσκολους καιρούς που ζούμε και απέδειξε ότι δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διατήρηση της παράδοσης, των ηθών και των εθίμων του λαού μας στα μικρά χωριά της επαρχίας μας.

 

.

 

 

 

 

Αφού καθάρισαν, 

στόλισαν , και  φώτισαν, τους χώρους στην πλατεία, οι γυναίκες του Συλλόγου,έψαλλαν και τα κάλαντα στους δρόμους και στα καταστήματα του χωριού, μοιράζοντας ευχές και μηνύματα των εορτών.Μαζί τους και η ορχήστρα παραδοσιακής  μουσικής prima vista
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments