....

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΔΡΙΚΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΓΙΑ EXTRA ΑΝΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ

Η ανανέωση της γκαρνταρόμπας συνήθως παραπέμπει στα ρούχα, αλλά η ανανέωση των εσωρούχων είναι εξίσου σημαντική. Ειδικά όταν πρόκειται για τα εσώρουχα της Minerva, είναι η καλύτερη προσθήκη για την ντουλάπα σου!

Η Minerva σε προσκαλεί να εξερευνήσεις την πλούσια συλλογή της από ανδρικά εσώρουχα και να ανακαλύψεις αυτά που σου ταιριάζουν από κάθε άποψη. Βάλε στη ζωή σου ποιοτικά και στιλάτα εσώρουχα και εξασφάλισε μοναδική αίσθηση άνεσης σε κάθε περίσταση!

https://www.tastv.gr/sites/default/files/images/2023-08-28_194947.jpg

Μποξεράκια σε κλασικά και νεανικά σχέδια για κάθε στιλ

https://www.tastv.gr/sites/default/files/images/2023-08-28_194056.jpg

Single Jersey ανδρικό boxer σε φαρδιά γραμμή, με άνοιγμα. Σε περιμένει σε γκρι, λευκό, μαρίν ή μαύρο χρώμα και σε πρακτική συσκευασία των 2 τεμαχίων.

Τα ανδρικά μποξεράκια της κορυφαίας εταιρείας σχεδιάζονται πάντα με γνώμονα το μοναδικό στιλ κάθε άνδρα, γι’ αυτό και στην ανανεωμένη collection θα βρεις boxer για κάθε ηλικία και σωματότυπο. Αναζήτησε μοναδικά σετ με μονόχρωμα και εμπριμέ σχέδια, σε διάφορες γραμμές και μεγέθη και επίλεξε τα αγαπημένα σου.

https://www.tastv.gr/sites/default/files/images/2023-08-28_194312.jpg

Ping Pong Mengear ανδρικό boxer σε μοντέρνα χρώματα. Απόκτησέ το σε σετ των 2 τεμαχίων.

Σλιπάκια με τέλεια εφαρμογή για κάθε δραστηριότητα

https://www.tastv.gr/sites/default/files/images/2023-08-28_194324.jpg

Bamboo Slip με εξωτερικό λάστιχο σε σετ των 2, από τη σειρά Sporties, για εξαιρετική εφαρμογή και άνεση, ακόμα και σε έντονες αθλητικές δραστηριότητες. 

Τα ανδρικά σλιπάκια αποτελούν μια διαχρονική επιλογή στα ανδρικά εσώρουχα, χάρη στη μοναδική εφαρμογή και άνεση που προσφέρουν στην καθημερινότητα, στο γυμναστήριο και σε κάθε δραστηριότητα. Για τον λόγο αυτό, η Minerva σου προτείνει ποιοτικά σλιπ από τα καλύτερα υφάσματα, σε πρακτικά σετ και στα αγαπημένα σου χρώματα.

https://www.tastv.gr/sites/default/files/images/2023-08-28_194333.jpg

Sporties γκρι/μαύρο ανδρικό Slip με εξωτερικό λάστιχο για ασυναγώνιστη εφαρμογή και ελευθερία κινήσεων.

Φανελάκια: Το απαραίτητο κομμάτι για κάθε ανδρική ντουλάπα

https://www.tastv.gr/sites/default/files/images/2023-08-28_194345_0.jpg

Comfort 2 αμάνικη ανδρική φανέλα με λεπτή ή φαρδιά τιράντα, σε λευκό χρώμα. Διατίθεται ακόμα σε γκρι, μαρίν και μαύρο χρώμα.

Τα ανδρικά φανελάκια δεν λείπουν από καμία ανδρική ντουλάπα, γιατί, είτε αμάνικα είτε με μακρύ ή κοντό μανίκι μπορούν να φορεθούν σε διάφορες περιστάσεις, χαρίζοντας ασυναγώνιστη άνεση και υγιεινή. Φόρεσέ τα ως φανέλες μέσα από το πουκάμισο, ως μπλουζάκια στη γυμναστική ή όπου αλλού θέλεις, αποκτώντας τα από αγνό βαμβάκι ή ζεστό μαλλί για τον χειμώνα, στο χρώμα που προτιμάς.

https://www.tastv.gr/sites/default/files/images/2023-08-28_194355_0.jpg

Sporties ανδρική φανέλα σε σετ των 2 από αγνό βαμβάκι, που εξασφαλίζει μοναδική αίσθηση  φρεσκάδας και υγιεινή.

Περιηγήσου στο minerva.gr για να βρεις τα πιο άνετα και stylish ανδρικά μποξεράκια, σλιπάκια και φανελάκια που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητά σου. Επωφελήσου από την άριστη ποιότητα των υφασμάτων, τα μοντέρνα σχέδια και τις συμφέρουσες τιμές και προσφορές της Minerva!

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Σχόλια - Facebook Comments