....

ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΕΛΓΑ – ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΟ ΟΠΕΚΕΠΕ

α νέα ποσά για – Μεγάλη πληρωμή από ΟΠΕΚΕΠΕ – Με τροποποιητική απόφαση καθορίστηκε το ύψος των ασφαλιστικών εισφορών υπέρ ΕΛΓΑ, καθώς και το περιεχόμενο της Δήλωσης Καλλιέργειας/Εκτροφής και των όρων παροχής εξουσιοδότησης για είσπραξη της εισφοράς από την προκαταβολή των κοινοτικών ενισχύσεων.

 

: Η απόφαση, η οποία επισυνάπτεται στο τέλος του κειμένου, και δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια, περιλαμβάνει το πρότυπο της Δήλωσης, τους όρους εξουσιοδότησης και αναλυτικούς πίνακες ανά νομό και καλλιέργεια με το ύψος της εκτιμώμενης παραγωγής (κιλά/στρ. ή τεμάχια/στρ.), της εκτιμώμενης τιμής παραγωγού (ευρώ/κιλό), της ασφαλιζόμενης αξίας (ευρώ/στρ.) και της εισφοράς (ευρώ/στρ.) για το 2020. Για τη ζωική παραγωγή περιλαμβάνει πίνακες που ισχύουν για όλη την επικράτεια με τα αντίστοιχα ποσά εισφορών και ασφαλιζόμενης αξίας και ισχύουν χωρίζονται σε ηλικιακές κατηγορίες, αναφέρει το gargalianoionline.gr.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Τι είναι η Δήλωση Καλλιέργειας/Εκτροφής

Είναι μία συμφωνία μεταξύ του παραγωγού και του ΕΛ.Γ.Α., υποχρεωτική σύμφωνα με το Νόμο και έχει ισχύ ένα (1) χρόνο. Στη Δήλωση αναφέρεται το σύνολο των αγροτικών εκμεταλλεύσεων που ο παραγωγός έχει την κυριότητα ή την εκμετάλλευση και υποβάλλεται μαζί με την Αίτηση Ενίσχυσης του ΟΠΕΚΕΠΕ. Οι παραγωγοί που οι καλλιέργειές τους δεν έχουν ενταχθεί στο ΟΣΔΕ (για δικαιώματα, κλπ) θα πρέπει επίσης να υποβάλλουν την Αίτηση Ενίσχυσης του ΟΠΕΚΕΠΕ, γιατί μαζί με αυτήν υποβάλλεται αυτόματα και η Δήλωση Καλλιέργειας/Εκτροφής του .

ΟΠΕΚΕΠΕ : Όλα τα ΝΕΑ για τους αγρότες ΕΔΩ 

Η απόφαση με τους πίνακες εδώ

Τα νέα ποσά για εισφορές ΕΛΓΑ – Μεγάλη πληρωμή από ΟΠΕΚΕΠΕ – Τελευταία πληρωμή στους αγρότες

Ο (opekepe.gr) έκανε πληρωμές περίπου 3,3 εκ. ευρώ προς τους αγρότες.

Συγκεκριμένα, στις 30/4-4/5 πληρώθηκαν 316 αγρότες για διάφορα προγράμματα.

Δείτε το πλήρες ενημερωτικό έγγραφο του Οργανισμού εδώ

Παλιά αναδρομικά , κύριες συντάξεις και επικουρικές -ΕΦΚΑ εισφορές, ειδοποιητήρια στο efka.gov.gr

Οι συντάξεις αλλάζουν ημερομηνίες λόγω κορονοϊού – Προνοιακά ΟΠΕΚΑ, Α21, ΚΕΑ, ΕΦΚΑ Εισφορές

ΕΦΚΑ εισφορές 2020, Συντάξεις ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, Δημοσίου – ΟΠΕΚΕΠΕ

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments