....

ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΈΛΛΗΝΩΝ CELEBRITIES ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΣΕ ΠΑΡΤΙ

Μπορεί τα μπαρ και τα εστιατόρια στην Ελλάδα να είναι κλειστά και τα ρεβεγιόν για φέτος να περιορίστηκαν στα σπίτια με την παρουσία μάλιστα μόλις δύο οικογενειών, δεν ήταν όμως λίγοι αυτοί που ταξίδεψαν στο εξωτερικό για την αλλαγή του χρόνου και το ρεβεγιόν στο εξωτικό Ντουμπάι.

Οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο προκάλεσαν αντιδράσεις από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ενώ στο Twitter το θέμα «Ντουμπάι» μπήκε στην κορυφή των τάσεων. Οι περισσότεροι επώνυμοι για το πάρτι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς επέλεξαν το Nammos Dubai, αδελφό μαγαζί του Nammos της Μυκόνου, αφού το πρόγραμμα περιελάμβανε κυρίως Έλληνες καλλιτέχνες και dj, όπως τον Στέφανο Κορκολή, τη Σοφία Μανουσάκη, τον Αντώνη Δημητριάδη και τον Βασίλη Τσιλιχρήστο.

Μεταξύ άλλων, στο Nammos Dubai βρέθηκαν ο Πέτρος Κωστόπουλος με τη σύντροφό του, Κατερίνα Λιόλιου, ο Χάρης Σιανίδης, η Σοφία Χαρμαντά, o Ανδρέας και η Αλεξάνδρα Παναγιώτου και πολλοί άλλοι.

Στο Ντουμπάι βρέθηκε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ωστόσο επέλεξε ένα άλλο μαγαζί για τη διασκέδασή του, το Cipriani.

Σύμφωνα με την Emirates, το Ντουμπάι ανακοίνωσε πως “άνοιξε” φέτος τα Χριστούγεννα και περιμένει τουρίστες από όλο τον κόσμο. Οι τουρίστες μπορούν να κάνουν τεστ για Covid προαιρετικά, όταν μπαίνουν στην χώρα, ενώ οι αρχές ζητούν έγγραφο με αρνητικά αποτελέσματα τεστ, που έχουν κάνει στη χώρα τους. Η χώρα καλύπτει όλα τα έξοδα νοσηλείας και καραντίνας σε όσους βρεθούν θετικοί, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Χρυσοχοΐδης: “Μια μαχαιριά, κάθε πάρτι”

Υπενθυμίζεται πως ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, εξήγγειλε αυστηρούς ελέγχους την Παραμονή και την ημέρα της Πρωτοχρονιάς. “Δέκα το βράδυ δεν θα κυκλοφορεί κανείς στους δρόμους. Δέκα το βράδυ η πόλη πρέπει να είναι νεκρή, για να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε ότι οι επόμενες μέρες θα είναι μέρες που θα μπορούμε να μην πάρουμε και άλλα μέτρα ούτως ώστε να κλείσουμε τη ζωή των ανθρώπων”, ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

“Αν σε 15 ημέρες λόγω κακών συμπεριφορών έχουμε αυξήσει τα κρούσματα τότε δεν θα κάνουμε εμβόλια, θα κλαίμε έξω από τις ΜΕΘ” είπε και πρόσθεσε πως “κάθε γιορτή είναι και μια μαχαιριά”. Τόνισε δε πως αν υπάρχει πληροφορία ότι κάπου γίνεται πάρτι που υπερβαίνει το όριο των ατόμων που επιτρέπεται από τη νομοθεσία “είναι προφανές ότι η αστυνομία δικαιούται σε συνεργασία με τον εισαγγελέα να συλλάβει και να καταλογίσει σε αυτούς που παρανομούν αυτά που πρέπει, σύμφωνα με τον νόμο”.

“Δεν αξίζει τον κόπο κάθε φορά που έχουμε μια γιορτή να έχουμε μαχαιριές στις πλάτες των ανθρώπων και να αγνοούμε ότι κάποιοι άνθρωποι αυτή τη στιγμή δίνουν μάχη για τη ζωή τους” υπογράμμισε.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments