....

Θ. ΤΖΑΚΡΗ : «ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΠΟΥ «ΕΤΑΞΕ» Ο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ο. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΕΔΕΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ»

«Ώδινεν όρος και έτεκε μυν»
«Άνθρακες ο θησαυρός της ένταξης της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Έδεσσας στο Ταμείο Ανάκαμψης;»


Πριν στεγνώσει το μελάνι των βαρύγδουπων δηλώσεων της κυβέρνησης και των τοπικών βουλευτών και στελεχών της για την δήθεν-όπως αποδείχτηκε κατά την σημερινή (4/2/21) συνάντησή μου με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απ. Τζιτζικώστα – ένταξη του έργου της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας  στο Ταμείο Ανάκαμψης και ήδη «μαύρα σύννεφα» μαζεύονται ξανά πάνω από αυτό το τεράστιας σημασίας έργο που με πολύ αγώνα είχαμε δρομολογήσει. Αρκεί και μόνο να σκεφτεί κανείς ότι το 2017 επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ πετύχαμε να δοθούν 10 εκ ευρώ για τις αναγκαίες απαλλοτριώσεις που δεν έχουν γίνει μέχρι σήμερα.
Όπως αποδείχτηκε κατά την διάρκεια της συνάντησής μου με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, η ένταξη του έργου στο Ταμείο Ανάκαμψης είναι στον αέρα, αλλά, υπάρχει η πολιτική βούληση από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να ενταχθεί σε κάποιο χρηματοδοτικό εργαλείο. Αυτό με υποχρεώνει να απευθύνω επίκαιρη ερώτηση στον αρμόδιο Υπουργό, ώστε να λάβει τέλος η κοροϊδία του λαού της Πέλλας για την ένταξη του έργου στο Ταμείο Ανάκαμψης, καθώς θεωρώ ότι πληρούνται όλες οι αναγκαίες προϋποθέσεις.

 

Η κυβέρνηση οφείλει επιτέλους να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να παίζει παιχνίδια με την κοινή λογική και το δημόσιο αίσθημα. Η αλήθεια λίαν συντόμως θα αποκαλυφθεί.-

 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments