......

Θ. ΤΖΑΚΡΗ : ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΑΞΟΝΙΚΟΥ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Θεοδώρα Τζάκρη για τα εγκαίνια του αξονικού τομογράφου στα Γιαννιτσά: «Ημέρα δικαίωσης του προσωπικού και του συλλογικού μας αγώνα».

 

Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα, όχι μόνο γιατί εγκαινιάζεται η χρήση και η λειτουργία ενός προηγμένου ιατρικού μηχανήματος που θα συμβάλει τα μέγιστα στην προστασία της υγείας των συμπολιτών μας, αλλά και γιατί τα εγκαίνια αυτά εμπεριέχουν έναν μεγάλο συμβολισμό.

Συμβολίζουν τη δικαίωση μιας τετραετούς πορείας ενδιαφέροντος για τον άνθρωπο και τη δικαίωση του προσωπικού αλλά και συλλογικού μας αγώνα για να αναβαθμίσουμε και να θωρακίσουμε το δικαίωμα των πολιτών στην καθολική και δωρεάν δημόσια υγεία.

Αυτό το κεκτημένο δεσμεύομαι να συνεχίσω να το υπηρετώ και να το προστατεύω σε κάθε μου βήμα. Γιατί η Πέλλα είναι πρώτα από όλα οι άνθρωποί της.

Τώρα, πλέον, τον λόγο έχει το σπουδαίο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας που θα αξιοποιήσει στο μέγιστο αυτό το εξαιρετικό μηχάνημα καθώς και τον υπόλοιπο σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, που ξεπερνάει σε προϋπολογισμό το 1.000.000 εκ., όπως τον λαπαροσκοπικό πύργο, τον ψηφιακό μαστογράφο, τον υπερηχομογράφο, το Κέντρο Παραγωγής Οξυγόνου, τον κλίβανο ατμού, το φορητό ακτινολογικό, το τραπέζι ήλωσης και πολλά άλλα που το Νοσοκομείο Γιαννιτσών προμηθεύτηκε, όλα τα προηγούμενα χρόνια, είτε με έκτακτη επιχορήγηση από το Υπουργείο Υγείας, είτε μέσω των ανταποδοτικών της SIEMENS, είτε μέσω του προγράμματος Interreg.

Επειδή οι ανάγκες του Νοσοκομείου Γιαννιτσών δεν σταματούν εδώ διεκδικούμε από την κυβέρνηση της ΝΔ να συνεχίσει το πλούσιο έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στον τομέα της υγείας στην Πέλλα και θα βρίσκομαι καθημερινά στο πλευρό των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού και των δύο Νοσοκομείων του Νομού που δίνουν καθημερινά έναν τιτάνιο αγώνα για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας προς όφελος των πολιτών της Πέλλας.-

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments