......

Θ. ΤΖΑΚΡΗ: ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΣΕ 15 ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ.

Θεοδώρα Τζάκρη: Υλοποιείται η απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για τη διάθεση δωρεάν σχολικών γευμάτων από τον ΟΠΕΚΑ σε 15 Δημοτικά Σχολεία της Πέλλας.

 

 

Η βουλευτής Πέλλας με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη, ανακοινώνει πως αρχίζει από σήμερα η υλοποίηση της απόφασης της προηγούμενης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για τη διάθεση δωρεάν γευμάτων σε 15 σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Πέλλας.

Το πρόγραμμα σίτισης αφορά τη διάθεση μεσημεριανού γεύματος σε όλους τους μαθητές, ενώ το πρόγραμμα διατροφής στηρίζεται στη Μεσογειακή Δίαιτα. Τα υλικά για την παρασκευή των γευμάτων θα είναι εξαιρετικής ποιότητας, ενώ κατά την προετοιμασία και τη διανομή τους, θα τηρούνται οι αυστηρότεροι κανόνες υγιεινής. Τα γεύματα θα διατίθενται στους μαθητές εντός αεροστεγώς σφραγισμένων ατομικών συσκευασιών, οι οποίες θα συνοδεύονται με μαχαιροπίρουνα μιας χρήσης.

Η υλοποίηση της απόφασης της προηγούμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης δικαιώνει, σε έναν βαθμό, τη συνολική προσπάθεια που έγινε, τα τελευταία 4,5 χρόνια για την ενίσχυση και την επέκταση των παροχών του κοινωνικού κράτους στη χώρα μας. Η επιλογή των σχολείων έγινε από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας. Το πρόγραμμα θα επεκταθεί και σε άλλα σχολεία του Νομού, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

 

*Τα σχολεία που εντάσσονται στο πρόγραμμα:

 

 1. Δημοτικό Σχολείο Μελισσίου
 2. Δημοτικό Σχολείο Σταυροδρομίου
 3. 1ο Δημοτικό Σχολείο Κρύας Βρύσης
 4. 2ο Δημοτικό Σχολείο Κρύας Βρύσης
 5. Δημοτικό Σχολείο Αψάλου
 6. Δημοτικό Σχολείο Μαυροβουνίου
 7. Δημοτικό Σχολείο Πολυκάρπης
 8. Δημοτικό Σχολείο Ριζαρίου
 9. Δημοτικό Σχολείο Λιποχωρίου
 10. 1ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας
 11. Δημοτικό Σχολείο Εσωβάλτων
 12.  2ο Δημοτικό Σχολείο Σκύδρας
 13. Δημοτικό Σχολείο Αγίου Λουκά
 14. Δημοτικό Σχολείο Δαμιανού
 15. Δημοτικό Σχολείο Παλαιού Μυλοτόπου

 


 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments