....

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΈΛΛΗΝΑ ΟΜΟΓΕΝΗ ΣΤΗΝ ΧΕΙΜΑΡΡΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

Κλιμακώνεται η ένταση στην Αλβανία με τους Έλληνες ομογενείς με αφορμή την υπόθεση του Μπελερη και παρά το γεγονός πως ο Έντι Ράμα  τόνισε ότι δε θα προβεί σε περαιτέρω ενέργειες μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη για την αθωότητά του ή μη.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει, αφού το απόγευμα της Τετάρτης, πολεοδομία, στρατός και αστυνομία της Αλβανίας βρέθηκαν μπροστά από το σπίτι άλλου ομογενούς και υποστηρικτή του Μπελέρη, προκειμένου να το κατεδαφίσουν.

«Αυτή είναι η Αλβανία…»

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για οίκημα στο χωριό Δρυμάδες Χιμάρας, ο ιδιοκτήτης του οποίου, μιλώντας στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, τόνισε ότι είναι νόμιμο κτίσμα με όλες τις απαραίτητες άδειες.

«Έχουν έρθει πολεοδομία, στρατός, αστυνομία, τα πάντα, επειδή ήμουν στην επιτροπή στον Μπελέρη για να μου κατεδαφίσουν το σπίτι. Είναι νόμιμο, με άδεια και τα πάντα. Δε μου έχουν δώσει χαρτί, τίποτα, μόνο επειδή υποστηρίζω τον Μπελέρη», είπε ο ίδιος εμφανώς ταραγμένος.

 

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, που είναι και πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, είπε ότι ακόμα και η Δικαιοσύνη φοβάται τον Αλβανό πρωθυπουργό, γι’ αυτό και δεν μπορεί να σώσει το σπίτι του.

«Πήγα το πρωί στο δικαστήριο, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, φοβούνται, και ο δικαστής φοβάται τον Ράμα, και τώρα θα μπουν μέσα και θα το ανατινάξουν. Αυτή είναι η Αλβανία».

Η επιλογή του συγκεκριμένου ανθρώπου δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν στην επιτροπή καταμέτρησης των ψήφων το βράδυ της Κυριακής, διαδικασία από την οποία βγήκε δήμαρχος ο Έλληνας ομογενής Φρέντι Μπελέρης.

 

ΒΙΝΤΕΟ

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments