....

ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΑΚΡΗ: «ΧΑΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΣΕ ΒΑΣΙΚΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι”

Θεοδώρα Τζάκρη:  «Χαμένοι όλοι οι Δήμοι της Πέλλας σε βασικά έργα υποδομής με την κατάργηση του Προγράμματος “Φιλοδημος Ι” από τον ‘’Άριστο’’ Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο»

Όπως είναι γνωστό, τις  προηγούμενες ημέρες ανακοινώθηκε ως κεραυνός εν αιθρία από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο η κατάργηση του επιτυχημένου εν τοις πράγμασι προγράμματος “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι” της προηγούμενης Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για λόγους καθαρά παλαιοκομματικούς που επαναφέρουν στο προσκήνιο παλαιές πρακτικές.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού είχαν ενταχθεί τα εξής έργα των δήμων της Πέλλας:

2019-12-04-092500

Μετά την ανακοίνωση της κατάργησης του προγράμματος τα παραπάνω έργα βρίσκονται κυριολεκτικά  στον αέρα.  Η απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών  στερεί από τους δήμους της Πέλλας έργα πολύτιμα για την ανάπτυξη τους και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων τους,  με αναμφίβολα θετικό αντίκτυπο στην τοπική οικονομία.

Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας μετά την παραπάνω εξέλιξη έκανε την ακόλουθη δήλωση «Η  κυβέρνηση της ΝΔ και ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκος δεν έχουν το  δικαίωμα να θέτουν σε κίνδυνο έργα ζωτικής σημασίας για την Πέλλα,  τα οποία οι δήμοι διεκδικούσαν για δεκαετίες. Καλώ τον κ. Θεοδωρικάκο  να ανασκευάσει γρήγορα την απόφασή του και να αφήσει τα έργα αυτά, που έχουν αδιαμφισβήτητο όφελος για τους πολίτες της Πέλλας, να υλοποιηθούν ομαλά».

 

 

 

 

 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments