....

ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: «ΈΧΩ ΗΠΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ» -OΙ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, έπειτα από προληπτικό μοριακό έλεγχο που έκανε.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο κ. Τσίπρας μέσω ανάρτησής του στο Twitter. Επίσης, διευκρίνισε ότι παρουσιάζει ήπια συμπτώματα και εξέφρασε την ελπίδα του να είναι σύντομα υγιής.
Μητσοτάκης: «Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά»

Στον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ευχήθηκε περαστικά ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος με ανάρτησή του στο Twitter τονίζει: «Εύχομαι περαστικά στον Αλέξη Τσίπρα! Έχοντας κάνει και την αναμνηστική δόση του εμβολίου, είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά».

Στον κ. Τσίπρα έσπευσε άμεσα να ευχηθεί περαστικά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μέσω ανάρτησής του στο Twitter.;

Τις ευχές του έστειλε μέσω Twitter και ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. «Εύχομαι περαστικά στον @atsipras και να επιστρέψει σύντομα υγιής στα καθήκοντα του», έγραψε.

Ευχές από τον βουλευτή της ΝΔ Τάσο Χατζηβασιλείου:
Θετικός ο γιός της Αχτιόγλου

Νωρίτερα, η Έφη Αχτσιόγλου έκανε γνωστό πως ο γιος της είναι θετικός στον κορωνοϊό. Την είδηση έκανε γνωστή η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή της στα social media.

Σε αυτή αναφέρει ότι η ίδια και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος είναι, για την ώρα, αρνητικοί αλλά βρίσκονται σε καραντίνα. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Αχτσιόγλου «μόνη μας έγνοια τώρα η γρήγορη ανάρρωση του μικρούλη».

Αναλυτικά η ανάρτηση: «Δυστυχώς ο μικρός μας νοσεί με κορωνοϊό. Τόσο εγώ όσο και ο Δημήτρης είμαστε (προς το παρόν) αρνητικοί. Βρισκόμαστε σε καραντίνα μέχρι νεωτέρας. Μόνη μας έγνοια τώρα η γρήγορη ανάρρωση του μικρούλη. Δύναμη και υπομονή σε όσες/ους περνάνε δύσκολα και καλή ανάρρωση».<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/politiki/thetikos-ston-koronoio-o-alexis-tsipras">Θετικός στον κορωνοϊό ο Αλέξης Τσίπρας: «Έχω ήπια συμπτώματα» -Oι ευχές του πρωθυπουργού </a></p>

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments