....

ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΕΔΕΣΣΑΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΜΕΑ «ΤΑΛΩΣ»

Για μια ακόμα φορά πρωταγωνίστησε και θριάμβευσε ο Εδεσσαίος ποδηλάτης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Ποδηλασίας Δρόμου Α.με.Α, που έγινε στο χώρο του Κωπηλατοδρομίου Σχοινιά Μαραθώνα στις 3 και 4 Μαΐου 2014.

Άξιος συγχαρητηρίων και παράδειγμα προς μίμηση ο Ευάγγελος Νίκου αφού κατέκτησε την Πρώτη Θέση στην κατηγορία Η2  Ατομική Χρονομέτρηση στα 15 χλμ. 33.36΄΄ και επισης  1ος  στην  αντοχή με χρονο 1,32,18΄΄ και συνολικά με αυτά τα αποτελέσματα του δίνεται το δικαίωμα να ελπίζει σε ανάλογες θέσεις στην εθνική ομάδα και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Ισπανία.

Ο Ευάγγελος Νίκου γεννήθηκε το 1974 και ζει μόνιμα στη Έδεσσα. Ζούσε μια καθόλα φυσιολογική και δραστήρια ζωή όταν ένα σοβαρό τροχαίο, το Μάιο του 2010, τον καθήλωσε σε αναπηρικό καρότσι. Ποτέ δεν έχασε όμως τη δύναμη και την αισιοδοξία του, και προπάντων ποτέ, ούτε μια στιγμή δε σκέφτηκε να εγκαταλείψει την προσπάθεια για καλή ποιότητα ζωής και για να πετύχει κάτι μεγάλο, κάτι μοναδικό.

Ο αθλητισμός έγινε γι αυτόν τρόπος ζωής και από το Νοέμβριο του 2012 άρχισε να ασχολείται με το άθλημα της ποδηλασίας.

Επόμενος στόχος είναι τώρα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και φυσικά η συνεχής προετοιμασία για την συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ριο το 2016 .Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

Το Δ.Σ. και οι προπονητής Βουδερης Γεώργιος θέλουμε να πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που έδειξε σε αυτά τα παιδιά και όλους όλους όσους επώνυμα και ανώνυμα εργάζονται και βοηθούν στις προσπάθειες μας , μεταξύ αυτών τον Κωνσταντίνο και Γιάννη                                               Γαλανό, την ΝΟVA GREEN, τον Ευάγγελο Μάινο, τις αερογραμμές της Aegean, όπως επίσης τα ποδήλατα Κεχαγιόγλου.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments