......

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σε καθεστώς τοπικού lockdown περνούν από σήμερα στις 6:00 το πρωί οι Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Λάρισας και Ροδόπης, κάτι που σημαίνει ότι ισχύουν όλα τα μέτρα του επιπέδου 4, σύμφωνα με τον υγειονομικό χάρτη ασφαλείας. 

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, στις τρεις αυτές περιοχές θα υπάρχει μία εξαίρεση. 

Συγκεκριμένα, παρότι η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα και η Ροδόπη "έχουν κοκκινίσει", η εξαίρεση των μετακινήσεων από τα γενικά μέτρα του επιπέδου 4 για τις τρεις αυτές περιοχές θα ισχύσει έως και τη Δευτέρα στις 6 το πρωί, όπως ανακοίνωσε χθες ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς.

Κάτι που σημαίνει ότι οι μετακινήσεις ως το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας πραγματοποιούνται κανονικά από νομό σε νομό. 

Τις επόμενες ώρες όμως, το ζήτημα των μετακινήσεων θα επαναξιολογηθεί συνολικά για όλες τις περιοχές που βρίσκονται στο επίπεδο 4, όπου λογικά θα μπορούν να μετακινούνται οι εργαζόμενοι στην Θεσ/νίκη, οι σπουδαστες,  όσοι πρέπει να επισκεφθούν κάποιον γιατρό κλπ έχοντας πάντοτε απαραίτητα αντίστοιχα βεβαιώσεις εργασίας, φοιτητικά πάσο και άλλα διάφορα  έγγραφα και δικαιολογητικά.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments