....

ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Μία πρώτη εκτίμηση για τον καιρό του Πάσχα έκανε στο NewsIt ο μετεωρολόγος, Τάσος Αρνιακός, μακριά από ακραίες προβλέψεις.

Μιλώντας στο NewsIt ο Τάσος Αρνιακός δήλωσε πως η παράλογη αυτή ζέστη για την εποχή θα συνεχιστεί μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Όπως αναφέρει από τις 20 Απριλίου και μετά θα υπάρξει μία μικρή αλλαγή του καιρού με ανοιξιάτικες βροχές και νεφώσεις.

Σημειώνει ωστόσο πως δεν θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές και εξάρσεις του καιρού και τα φαινόμενα κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα θα είναι φυσιολογικά για την εποχή.

Η Μεγάλη Εβδομάδα θα ανοίξει με θερμοκρασίες γύρω στους 18-20 βαθμούς Κελσίου, ήλιοφανεια, ενισχυμένα μποφόρ στα πελάγη καθώς και ανοιξιάτικες συννεφιές και μπόρες . Αν και, όπως τονίζει ο κ.Αρνιακός, είναι νωρίς για να έχουμε μια καθαρή εικόνα για τον καιρό της Κυριακής του Πάσχα, το σούβλισμα του οβελία θα γινει πιθανότατα με ανοιξιάτικο καιρό με δεδομένες πάντα τις μικρές αστάθειες που μπορεί να κρύβει η άνοιξη.

Σημειώνει μάλιστα σχετικά με διάφορες προβλέψεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, πως μία σοβαρή και αξιοπρεπής πρόγνωση καιρού πρέπει να έχει τοπικούς και χρονικούς προσδιορισμούς.

 

Σχόλια - Facebook Comments