....

ΤΗΝ 1η ΘΕΣΗ ΣΤΟ Β ΟΜΙΛΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (Κ18) ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΊΚΑΡΟΥ ΈΔΕΣΣΑΣ

 

Οι  κορασίδες του Ίκαρου και μετά το επιτυχές αποτέλεσμα, στο παιχνίδι με την ομάδα του Αριστοτέλη, στο ΔΑΚ Σκύδρας με 1-3 σετ, ανακηρυχτήκαν πρωταθλήτριες του Β ομίλου. Θα αντιμετωπίσουν, τους πρωταθλητές των δυο άλλων ομίλων και με τη συμμετοχή της 2ης καλύτερης ομάδας των τριών ομίλων, σε αγώνες μπαράζ που θα διεξαχθεί σε διπλούς αγώνες ανάμεσα στις τέσσερις ομάδες.

Οι κορασίδες πέρασαν και από την Σκύδρα χωρίς να χάσουν, παίζοντας επιβλητικά και δικαιολογώντας την ανωτερότητα τους μετά το πρώτο σετ. Δεν άφησαν την δυνατότητα αμφισβήτησης στον Αριστοτέλη  όπως  στο πρώτο σετ το οποίο έχασαν με 25-16, Τα επόμενα τρία τα κέρδισαν πιστοποιώντας ποιος είναι ο πρωταθλητής του ομίλου με 16-25, 11-25 και 18-25. 

 Η σύνθεση της ομάδας του Ίκαρου Έδεσσας(Ρέτζιου Ευτυχία) : Ρέτζιου Αν.,  Βιτουλαδίτου Χρ.,  Βιτουλαδίτου Φωτ., Καλέιτση Ευαγ., Μποζίνη Αθ., Καρτσαμάρη Ραφ., Σταυρίδου Αικ., Τοτίδου Αικ., Μάινου Σοφ., Αναγνωστοπούλου Χαρ., Κυβελίδου Αθ., Μάινου Ελ.

 

Με νίκη   συνέχισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι παγκορασίδες του Ίκαρου Έδεσσας

Οι μικρές του ‘Ίκαρου επικράτησαν με 3-1 σετ απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα της Αλεξάνδρειας. Το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε τελειώσει και 3-0 αν δεν έχαναν το δεύτερο σετ με 25-27, γιατί σε όλη τη διάρκεια, του παιχνιδιού οι Εδεσσαίας ήταν σαφώς ανώτερες από τις φιλοξενούμενες  και το έδειξαν με την εμφάνιση τους στο παιχνίδι. Επικράτησαν σχετικά εύκολα στα τρία νικηφόρα σετ με 25-15, 25-10 και 25-15.

 Η σύνθεση της ομάδας παγκορασίδων του Ίκαρου Έδεσσας : Τοτίδου Ακ, Παπαζαχαρίου Ε, Τύμη Μ, Κυβελίδου Αθ, Οικονόμου Αν, Κιάιτση Αν, Μάινου Ελ, Καρτσώλη Ελ, Μούσιου Ι, Ντόιτσε Εμ,  Ιωαννίδη Μαρ., Ούτα Αν.    

 

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 3-2 σετ

Η γυναικεία ομάδα του Ίκαρου Έδεσσας στα σαλόνια της Β Εθνικής στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου αντιμετώπισε την ομάδα της Αλεξάνδρειας. Την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο της Έδεσσας οι γυναίκες του Ίκαρου αντιμετώπισαν την ομάδα του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής Γυναικών. Σε ένα κατάμεστο γήπεδο πραγματοποιήθηκε μια πολύ όμορφη και συναρπαστική αναμέτρηση από δυο καλές ομάδες. Από τη μία η ομάδα της  Αλεξάνδρειας που για φέτος έθεσε ψηλά τον πήχη δηλαδή να κάνει πρωταθλητισμό,  με εμπειρία και παραστάσεις στη Β εθνική και από την άλλη η ομάδα της Έδεσσας που είναι  νεοφώτιστη στην κατηγορία, διαγράφοντας όμως στην περσινή αγωνιστική περίοδο μια φανταστική αήττητη πορεία, αλλά και τη φετινή να είναι πριν την αναμέτρηση πρώτη, μετά τους αγώνες του πρώτου γύρου, χωρίς να έχει χάσει ούτε ένα σετ. 

 Το παιχνίδι  είχε πάθος, θεαματικές και σε διάρκεια φάσεις, με τις δυο ομάδες να παρουσιάζουν θετική εικόνα μέσα στο παρκέ. 

Τα κορίτσια του Ίκαρου είχαν το κάτι παραπάνω σε σχέση με τις αντιπάλους της, είχαν μεγαλύτερη διάρκεια και συνοχή στο παιχνίδι τους και στα κρίσιμα σημεία ήταν πιο αποτελεσματικές. Η σοβαρότητα, η σταθερότητα καθώς επίσης και το γεγονός   ότι αγωνιζόντουσαν μπροστά στο κοινό τους ήταν στοιχεία που έκριναν την αναμέτρηση.

Από αγωνιστική πλευρά τα  δύο πρώτα σετ ήταν μια επικράτηση του Ίκαρου Έδεσσας. Στο πρώτο και στο δεύτερο σετ οι γυναίκες του Ίκαρου κατάφεραν να τα κερδίσουν με 25-12 και 25-23. Στο τρίτο σετ οι γυναίκες της Αλεξάνδρειας με δύσκολο σέρβις κατάφεραν να προηγηθούν με 24-10 και όλα έδειχναν ότι θα πάμε και για τέταρτο σετ, όμως οι γυναίκες του Ίκαρου κατάφεραν να μειώσουν σε20-25 . Τα κορίτσια της  Αλεξάνδρειας παίζοντας με πάθος αφυπνίστηκαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν και τελικά να κερδίσουν το 4ο σετ με 24-26. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στο ται μπρέικ, το οποίο κέρδισε η ομάδα του Ίκαρου με 15-10. Αξίζουν συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες για την αγωνιστική τους  εικόνα.    

 Η σύνθεση της ομάδας γυναικών  του Ίκαρου Έδεσσας(Ρέτζιου Ευτυχία) : Θεοδώρου Αφροδίτη, Χρήστου Νίκη, Παπαδοπούλου Φωτεινή, Μαλελή Δήμητρα, Γκοτζαμάνη Αλίκη, Πορτοκαλίδου Σοφία, Γκέντση Μαρία, Ρέτζιου Άννα, Καλέιτση Ευαγγελία, Μποζίνη Αθηνά, Καρτσαμάρη Ραφαέλα, Σταυρίδου Αικατερίνη, Τοτίδου Αικατερίνη, Βιτουλαδίτου Χρ.

 

 

 


 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments