....

ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ» ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ

Είναι πολιτικά ανήθικο σε υπερθετικό βαθμό  αυτό που διαπιστώνουμε όλοι μας να συμβαίνει .Ν αναβάλλονται οι εκλογές στην πραγματικότητα , ώστε εν τω μεταξύ , το κοπάδι των ψηφοφόρων -όλοι εμείς - να ξεχάσει , να αποπροσανατολιστεί  , να χαθεί στη μετάφραση των ευθυνών , να πιστέψει άλλα ...να ξεφύγουν . Μάιο λοιπόν το μεγάλο ραντεβού με τα παιδιά μας και τους φίλους μας που ¨έμειναν¨ για πάντα , εκεί στα Τέμπη . Μας περιμένουν. Να΄ναι καμιά 80αριά , κορίτσια και αγόρια τα περισσότερα. Δεν πονάνε πλέον , δεν υποφέρουν ...έφτασαν .

 

ΑΡΚΕΤΑ , όχι άλλο αίμα και σανό , δεν μπορείτε να μάθετε από τις Εθνικές μας τραγωδίες ,  θέλετε ¨θεραπεία¨ . Ο λαός , αυτοί που θεωρείτε κοπάδι από πρόβατα , αυτοί των οποίων τη νοημοσύνη και τη μνήμη υποτιμάτε σταθερά , ΑΥΤΟΣ είναι η ¨θεραπείας σας¨ ... για το καλό σας .

Μπορεί μέχρι τότε η Ρωσία να εξαπολύσει πυραύλους εναντίων μας , Τουρκικό Αεροπλανοφόρο ν αρμενίσει ξαφνικά μεταξύ Καρπάθου και Κρήτης έτοιμο για γενικό πόλεμο, να φτάσει στην κατάρρευση η Ευρωπαϊκή οικονομία και να ταρακουνηθεί η παγκόσμια , ν αποκαλυφθούν κι άλλες Ρωσίδες υπερ-πράκτορες που θα ξεχνούν τα Laptops τους και δεκάδες άλλες τέτοιες ψυχοδιανοητικές επιχειρήσεις  λησμονιάς και αποπροσανατολισμού , σοκ και δέους μα .... δεν θα τα καταφέρετε αυτήν την φορά , δεν θα ξεχάσουμε τη μυρωδιά της καμένης σάρκας , τα ουρλιαχτά των παιδιών που καιγόντουσαν  ζωντανά , τα σκορπισμένα ανθρώπινα μέλη  ,τον οδυρμό , τον ανείπωτο πόνο ... τη γύμνια σας .

Η διάγνωση , το πόρισμα ... βγήκε . Είσαστε ¨ασθενείς ¨ ... εδώ και πολλά χρόνια !

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments