....

ΤΡΑΓΩΔΙΑ «ΜΑΧΗ» ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΔΙΝΕΙ Ο 16ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΑΦΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΟΥ

«Τον σκότωσα» φώναξε ο 16χρονος νεαρός και αυτοπυροβολήθηκε μπροστά στον πατέρα του

«Μάχη» να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 16χρονος νεαρός, που σκότωσε κατά λάθος τον 33χρονο θείο του στο καρτέρι, που είχαν στήσει κοντά στο μικρό φράγμα της Άρτας.
 

 

Ο θάνατος του 33χρονου ήταν ακαριαίος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο κυνήγι ήταν και ο πατέρας του 16χρονου.
 

 

Το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, με διαμπερές τραύμα στο αριστερό ημιθωράκιο.
 

 

Έφερε σοβαρά τραύματα στον αριστερό πνεύμονα. Στο χειρουργείο οι γιατροί αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε πνευμονεκτομή.
 

 

Μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ίδιου Νοσοκομείου και παρά τη σοβαρότητα της κατάστασής του οι θεράποντες ιατροί, εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του.

«Τον σκότωσα» φώναξε ο 16χρονος νεαρός και αυτοπυροβολήθηκε μπροστά στον πατέρα του

Όλα ξεκίνησαν όταν η ομάδα των οκτώ κυνηγών, οι οποίοι είναι όλοι συγγενείς μαζί τους χωρίστηκαν προκειμένου να καλύψουν μεγαλύτερη περιοχή.

Ο 33χρονος άντρας πήρε μαζί του τον 16χρονο αγαπημένο του ανιψιό και πήγαν προς το μικρό φράγμα της Άρτας.
 

 

Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος μπερδεύτηκε και πυροβόλησε καταλάθος τον θείο του με πυρομαχικά για αγριογούρουνο.

Ο θάνατος του 33χρονου άντρα ήταν ακαριαίος και στο άκουσμα του πυροβολισμού, ο πατέρας του του 16χρονου και αδερφός του θύματος έτρεξε να δει τι συμβαίνει.

Όταν ο ανυποψίαστος πατέρας του 16χρονου και αδελφός του 33χρονου, έφτασε κοντά στο παιδί του, τον ρώτησε τι συνέβη και το παιδί σε κατάσταση σοκ τον κοίταξε και του είπε πως σκότωσε τον θείο του, στρέφοντας ταυτόχρονα την καραμπίνα πάνω του πυροβολώντας και τον εαυτό του.

Αμέσως μαζεύτηκαν και οι υπόλοιποι της ομάδας των κυνηγών και ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ όπου παρέλαβαν τον 16χρονο και τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments