....

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ

Ειδικοί γνωστοποίησαν εικόνες του εργαζόμενου από το σπίτι το 2045, οι οποίες προκαλούν τρόμο. Υπάρχει, ωστόσο, τρόπος να μην καταλήξουμε έτσι.

Με τον κορονοϊό να συνεχίζει να είναι εκεί έξω, απειλώντας να αλλάξει εκ νέου την καθημερινότητά μας, δεν αποκλείεται πολλοί να αναγκαστούν και πάλι να δουλέψουν από το σπίτι τους.

Προφανώς υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα σε περίπτωση που ένα τέτοιο σενάριο γίνει πραγματικότητα. Τα αρνητικά φρόντισε να μας τα απεικονίσει η DirectlyApply. Κλινικοί ψυχολόγοι και γυμναστές δημιούργησαν ένα μοντέλο, το οποίο δείχνει πώς θα καταντήσει κάποιος αν εργαστεί από το σπίτι του τα επόμενα 25 χρόνια, χωρίς να έχει καταφέρει να δαμάσει τις διατροφικές αδυναμίες του και να έχει κινηθεί πέρα από την "κλασική" διαδρομή κρεβάτι - καναπές - καρέκλα.

Τρομακτικό μοντέλο δείχνει πώς θα γίνουμε αν εργαζόμαστε από το σπίτι για πολλά χρόνια

Η Σούζαν, λοιπόν, όπως ονομάζεται το μοντέλο, δεν προκαλεί έκπληξη που έχει κακή στάση σώματος, οπτικό σύνδρομο υπολογιστών, μαύρους κύκλους, περισσότερες ρυτίδες από τον μέσο όρο, είναι υπέρβαρη, έχει τριχόπτωση ενώ αυτό που δεν φαίνεται είναι ότι νοσεί ψυχολογικά λόγω της έλλειψης ανθρώπινης επαφής και του άγχους, που μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη αρτηριακή πίεση, η οποία με τη σειρά της προκαλεί χρόνια προβλήματα υγείας όπως καρδιαγγειακές παθήσεις.

Τρομακτικό μοντέλο δείχνει πώς θα γίνουμε αν εργαζόμαστε από το σπίτι για πολλά χρόνια

Όλα αυτά φυσικά μπορούν να αποφευχθούν ή τουλάχιστον να περιοριστούν με περισσότερη κίνηση και με πιο σωστή διατροφή.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments