
ΤΥΡΟΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου, 2014 - 12:54
- Ψήσιμο: 20'
- Δυσκολία: εύκολο
Υλικά
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι 2%
- 1 φλιτζάνι ηλιέλαιο
- 2 αυγά
- 1 κουταλιά της σούπας αλάτι
- 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 250 γρ. φέτα θρυμματισμένη
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ρίχνετε τα αυγά και τα χτυπάτε καλά. Προσθέτετε το γιαούρτι, το αλάτι, τη φέτα, το λάδι και το αλεύρι. Ανακατεύετε καλά.
- Πλάθετε τα ψωμάκια σε μπαλάκια και τα απλώνετε με απόσταση στο ταψί στο οποίο έχετε στρώσει αντικολλητικό χαρτί. Ψήνετε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 180º C για 20'.
Κατηγορία:
Σχόλια - Facebook Comments