....

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ: ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ;

Βασιλείου Σωτήρης 

Νεφρολόγος 

Διευθυντής Μονάδας Τεχνητού Νεφρού 

Γ.Ν.Έδεσσας 

Σε αναστολή



    «Ο φασιστικός οίστρος του Υπουργού Υγείας και ένα ατιμώρητο έγκλημα».

 

Η επαναφορά της θανατικής ποινής για τους υπαιτίους της πανδημικής τραγωδίας είναι επιβεβλημένη ,όχι τόσο επειδή  οι κυβερνώντες επιδιώκουν τη φυσική μας εξόντωση - των μη εμβολιασμένων υγειονομικών - αλλά γιατί οι χιλιάδες ψυχές Ελλήνων που χάθηκαν από την αδιαφορία τους ζητούν δικαίωση .

 

Η απώλεια 25000 συμπατριωτών μας από SARS-CoV-2 και άλλων τόσων μη καταγεγραμμένων  παράπλευρων θανάτων - λόγω σκόπιμης κατάρρευσης του ΕΣΥ αλλά και παρενεργειών του εμβολίου - θα δικαιολογούσε την απαίτηση για άμεση επαναφορά της εσχάτης των ποινών ,αποκλειστικά και μόνο για τους υπεύθυνους της τραγωδίας αυτής !

 

Θυμίζουμε πως η κατάργηση της θανατικής ποινής  έγινε ,έχοντας ο νομοθέτης κατά νου τόσο την πιθανότητα της μεταμέλειας των ενόχων όσο και αυτήν της δικαστικής πλάνης και της άδικης απώλειας  ανθρώπινων ζωών.

 

Στην περίπτωση όμως  της πανδημίας ,οι ένοχοι του πρωτοφανούς θανατικού  είναι γνωστοί τοις πάσι ,η δε πιθανότητα μεταμέλειας τους καθίσταται μηδενική καθώς οι καταστροφικές πρακτικές που μετέρχονται ,παραμένουν εξαρχής του λοιμού αναλλοίωτες.

 

Αναλογιζόμενοι δε την προκλητική συμπεριφορά των «ειδικών» - που όχι μόνο δεν προοιωνίζεται την μεταμέλεια τους ,τουναντίον καταδεικνύει ότι οι παράφρονες αυτοί απολαμβάνουν τα ειδεχθή εγκλήματα τους - η επαναφορά της θανατικής ποινής φαντάζει επιτακτικότερη από ποτέ !

 

Οι πολιτικοί μας ταγοί αλλά και γραφικοί συνεργάτες τους ,περιοδεύοντας στα φιλόξενα κανάλια του συστήματος, συνεχίζουν να τρομοκρατούν και να χλευάζουν αυτούς που δεν ακολουθούν τις παράλογες  πρακτικές τους ,υποσχόμενοι μάλιστα να μοιράσουν χρηματικές ποινές και περαιτέρω εξαθλίωση στον ήδη χειμαζόμενο Έλληνα πολίτη .

 

Εκεί όμως που η λογική παραδίδεται ,είναι απέναντι στη χυδαία επίθεση έναντι των υγειονομικών σε αναστολή ,των ανθρώπων δηλαδή που έδωσαν τα πάντα κατά τη διάρκεια της πανδημίας και αντί ευγνωμοσύνης εισέπραξαν αχαριστία και κατατρεγμό .

 

Γιατί άραγε το καθεστώς έχει εξαπολύσει ένα πραγματικό προγκρόμ εναντίον τους? Γιατί οι άνθρωποι αυτοί είναι οι μόνοι εν δυνάμει μάρτυρες των εγκλημάτων τους,έτοιμοι να τους οδηγήσουν στις αίθουσες των δικαστηρίων.

 

Κλείνοντας ,θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους ιθύνοντες ότι ο αγώνας μας θα συνεχιστεί  μέχρις εσχάτων και δικαίωση μας θα θεωρηθεί ,οχι απλά η επιστροφή μας στους χώρους εργασίας ,αλλα και η παραδειγματική τιμωρία των ενόχων !

 

Ευχόμαστε η Ελληνική Δικαιοσύνη  να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ,για να αποδώσει τα Καίσαρος Καισαρι και τα του Θεού τω Θεώ .

 

Υ.Γ 

Με αφορμή και τις πρόσφατες απειλές Πλεύρη για επικείμενη απόλυση μας ,κλείνουμε με μια φράση του Σωκράτη :

«Οι μεν  βροντές τρομάζουν τα παιδιά οι δε απειλές τους ανόητους».

 

Βασιλείου Σωτήρης 

Νεφρολόγος 

Διευθυντής Μονάδας Τεχνητού Νεφρού 

Γ.Ν.Έδεσσας 

Σε αναστολή 



 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments