....

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ ΓΔΥΘΗΚΕ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΕ

Σας κατηγορούν άδικα ότι κλέψατε κάτι από ένα κατάστημα. Τι κάνετε για να αποδείξετε την αθωότητά σας; Μια γυναίκα στην πόλη του Μεξικό, που βρέθηκε σε αυτή την άβολη θέση βρήκε τη λύση: Γδύθηκε μέσα στο εμπορικό κέντρο για να διαπιστώσουν όλοι πως δεν είχε τίποτα άλλο πάνω της - πέρα από τα ρούχα της.

Το περιστατικό συνέβη νωρίτερα αυτή την εβδομάδα σε πολυκατάστημα της γνωστής αλυσίδας Walmart και καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του εμπορικού κέντρου. Ενας υπάλληλος ασφαλείας πλησίασε μια γυναίκα κοντά στην έξοδο, η οποία προφανώς κρίθηκε ύποπτη κλοπής, τονίζει το RT.

Η αντίδρασή της, όμως, όταν την σταμάτησε για έλεγχο, άφησε άφωνο όχι μόνο τον φύλακα αλλά και όλους τους παρευρισκομένους, συμπεριλαμβανομένων υπαλλήλων και πελατών.

Η γυναίκα αρχικά έβγαλε τη φούστα της και προχώρησε προς την έξοδο ενώ στη συνέχεια αφαίρεσε και τη μπλούζα της, μένοντας ολόγυμνη με τα ρούχα στο χέρι.

Αυτό, βέβαια, δεν αποτελεί κάτι πρωτοφανές για τα Walmart. Τον Ιούλιο, οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν μια γυναίκα στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ να κάνει την ανάγκη της σε έναν κάδο γεμάτο πατάτες. Η γυναίκα, η οποία εμφανώς βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, κατηγορήθηκε για προσβολή της δημοσίας αιδούς, μέθη σε δημόσιο χώρο και πρόκληση αναταραχής.

Σε μια άλλη περίπτωση, αυτή την εβδομάδα, ένας άνδρας στη Βρετανία αναγκάστηκε να βγάλει το παντελόνι του μέσα σε σούπερ μάρκετ, επειδή ο φρουρός έκρινε πως το παντελόνι του έμοιαζε ύποπτα διογκωμένο. Οπως αποδείχθηκε, δεν είχε κλέψει τίποτα. «Δεν μπορώ να κάνω κάτι, έτσι είμαι φτιαγμένος», δήλωσε ο ίδιος.

Πηγή: RT

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments