Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης πρόκειται για βίντεο από τις 8 Αυγούστου που η Δέσποινα Βανδή είχε συναυλία στο αμφιθέατρο Σίβηρης στη Χαλκιδική. Αυτοκίνητο της παραγωγής παρέλαβε την τραγουδίστρια για να τη μεταφέρει στο ξενοδοχείο της, όμως στον δρόμο έπαθαν λάστιχο και ο οδηγός ειδοποίησε την οδική βοήθεια. Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή το περιπολικό σταμάτησε να ελέγξει τι έχει συμβεί και οι αστυνομικοί προσφέρθηκαν να μεταφέρουν την τραγουδίστρια στο ξενοδοχείο τραβώντας μάλιστα βίντεο με το γεγονός.
«Είναι βλακεία. Η Δέσποινα προφανώς δεν γνωρίζει τον κανονισμό. Οι αστυνομικοί είναι διασημολάγνοι», ανέφερε στον αέρα του «Πρωινού» ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος έχει εξαπολύσει σφοδρή κριτική προς την ΕΛ.ΑΣ. και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης καταγγέλλοντας φαινόμενα δύο ταχυτήτων στη μεταχείριση των πολιτών.
Σημειώνεται ότι η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει δικαίωμα να μεταφέρει οποιονδήποτε πολίτη απλώς “για εξυπηρέτηση” ή “διευκόλυνση”, εφόσον το άτομο δεν κρατείται ή δεν υπάρχει υπηρεσιακός λόγος και πως η μεταφορά πολιτών χωρίς νομική βάση μπορεί να θεωρηθεί κατάχρηση εξουσίας και παράνομη χρήση δημοσίων πόρων.
Σχόλια - Facebook Comments