....

ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ – ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ FLY OVER

Πολλοί εργαζόμενοι που ζουν ανατολικά και εργάζονται στη ΒΙΠΕ Σίνδου σκέφτονται ακόμη και να αλλάξουν κατοικία λόγω FlyOver

 

Αρρυθμίες στη ΒΙΠΕ Σίνδου προκαλούν τα έργα για το FlyOver, με πολλούς που ζουν ανατολικά να σκέφτονται ακόμη και να αλλάξουν κατοικία, καθώς οι καθημερινές τους μετακινήσεις έχουν μετατραπεί σε κόλαση.

Όπως υποστηρίζουν, τα έργα προκαλούν προβλήματα στην κίνηση στον περιφερειακό και στον αστικό ιστό της πόλης, ενώ υπάρχει δυσκολία και στην πρόσβαση των πολιτών στην υγεία.

 Ακόμη διαπιστώνεται έλλειψη θέσεων στάθμευσης, επιβάλλονται πολυάριθμα πρόστιμα, η τροχαία αφαιρεί πινακίδες και εκδηλώνονται οι πρώτες αντιδράσεις του εμπορικού κόσμου για τις απαγορεύσεις στάθμευσης εντός του κέντρου.

“Είμαστε σε μία δυναμική κατάσταση, όσο προχωρούν τα έργα του FlyOver, θα έχουμε καταστάσεις που θα τροποποιούνται… το FlyOver ήρθε για να αποδείξει ότι πρέπει να διαχειριστούμε τη στάθμευση για να λύσουμε το κυκλοφοριακό”, τόνισε η κα Γεωργία ΑυφαντοπούλουΣυγκοινωνιολόγος ΕΚΕΤΑ, επισημαίνοντας την ανάγκη να γίνουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. “Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι τα οφέλη δεν θα τα απωλέσουμε στη διάρκεια των έργων”.

Δείτε όσα λένε οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments