....

ΒΙΝΤΕΟ - ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΝΥΦΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΠΑΔΕΣ

Εκλογές 2023: Ψηφοφόροι ζητούν από βουλευτές να τους βρουν νύφεςΕιδικότερα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό αρκετοί ψηφοφόροι στην επαρχία δε ζητούν, πλέον μόνο διορισμούς σε κάποια υπηρεσία, αλλά κάνουν και άλλα αιτήματα προς τους βουλευτές, ζητώντας ακόμη και... προξενιά. «Ψάχνω νύφη, θέλω να μεταθέσετε τη γυναίκα μου, θέλω να γίνω παπάς», είναι μεταξύ των περίεργων... αιτημάτων, που ζητούν και αυτήν την τετραετία μερικοί από τους ψηφοφόρους. «Μίλτο, πρέπει να πάρω μετάθεση, έχω βρει τον τρόπο αν βρούμε να παντρευτώ ένστολη», ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μίλτος Χρυσομάλλης, σχετικά με το αίτημα για τη... νύφη. 

Ανάλογο παράδειγμα αποτελεί και ένας ψηφοφόρος στην Πάτρα, ο οποίος ζήτησε τη μετάθεση της συζύγου του γιατί είναι εκνευρισμένος μαζί της. «Ηθελα να σας υπενθυμίσω ότι θέλω να πάει μακριά, στην Αλεξανδρούπολη», ανέφερε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χριστίνα Αλεξοπούλου, η οποία και είπε ότι το σχετικό αίτημα από το συγκεκριμένο ψηφοφόρο φτάνει για δεύτερη φορά στο πολιτικό της γραφείο. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Ελευθεριάδου, αποκάλυψε και μία δική της ιστορία σχετικά με το ρουσφέτι: «Οταν τα παιδιά έδιναν εξετάσεις μέσω του υπολογιστή, να δώσω εργατικό δίκαιο για το παιδί του», είπε σχετικά.

Ο Νεοκλής Κρητικός, βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, αποκάλυψε δύο ιστορίες από τα ρουσφέτια με τον έναν εξ αυτών να ζητάει να γίνει παπάς, ενώ ένας άλλος ομογενής ζητούσε -χωρίς να έχει τα απαραίτητα έγγραφα- να «βγει» στη σύνταξη.

 

ΒΙΝΤΕΟ

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments