....

VIRAL ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΠΟΥ… ΒΡΩΜΑΝΕ

 

 

Οι ζέστες φέτος ήρθαν πρόωρα και τις επιπτώσεις τις ζούμε όλοι καθημερινά.

 

Υψηλές θερμοκρασίες μέχρι το απόγευμα, ατμόσφαιρα αποπνικτική, καιρός… επικίνδυνος για κρύωμα τα βράδια, με το που πέφτει -και μάλιστα πολύ- η θερμοκρασία.

Με τις πρώτες ζέστες ήρθαν, ακόμη, και τα συνήθη προβλήματα που εμφανίζονται κάθε χρόνο που ο καιρός αλλάζει προς το… ζεστότερο.

Στα γραφεία οι τσακωμοί για το πότε και σε ποια θερμοκρασία θα ανάβει το αιρ κοντίσιον, στα σπίτια οι διαφωνίες στις οικογένειες, επίσης, για τα αιρ κοντίσιον, οι δεύτερες, τρίτες και τέταρτες σκέψεις για μια βόλτα το μεσημέρι. Και μέσα σε όλα αυτά ήρθε και ένα ακόμη μεγάλο πρόβλημα που το αντιμετωπίζουν όσοι χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Το πρόβλημα είναι υπαρκτό όλο το χρόνο, αλλά όταν σφίγγουν οι ζέστες γίνεται… ανυπόφορο!

Ποιο είναι το πρόβλημα; Οι μυρωδιές! Οι άσχημες μυρωδιές.

Φέτος, κάποιοι άγνωστοι, φρόντισαν, ήδη με τις πρώτες ζέστες να κάνουν την προσπάθειά τους για να περιοριστεί αυτό το τόσο μεγάλο και δυσάρεστο πρόβλημα.

Έφτιαξαν λοιπόν αυτοκόλλητα τα οποία δείχνουν ποιος θα έπρεπε να είναι ο καλύτερος φίλος όλων, τώρα με τις ζέστες. Βρίσκονται κάπου κάπου κολλημένα σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και μεταφέρουν το μήνυμά τους…

 

78_6

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments