....

ΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΤΑ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ! (PHOTOS+VIDEOS)

«Ράγισαν» καρδιές στην τελευταία πράξη του δράματος η οποία εκτυλίχθηκε στο Βόλο, στον Μητροπολιτικό Ι.Ν. Αγίου Νικολάου για τις οικογένειες των δύο αδικοχαμένων λοχιών του Ελληνικού Στρατού, Ορφανίδη Γεώργιου και Μετζάλα Αναστάσιου και στο Πετρωτό Αχαϊας για τον 19χρονο Φώτη Ανδρικόπουλο.
 
Οι δύο λοχίες τραυματίστηκαν θανάσιμα το μεσημέρι της Τρίτης στο πεδίο βολής των Γλαφυρών Μαγνησίας, μαζί με τον 19χρονο έφεδρο οπλίτη θητείας Ανδρικόπουλο Φώτιο.
 
Δείτε τα πρώτα τις φωτογραφίες και μετά τα βίντεο:
 
 
 
 
 
 
 
 
Η σορός του αδικοχαμένου 19χρονου, Φώτη Ανδρικόπουλου μεταφέρθηκε στο Πετρωτό με C-27 από το στρατιωτικό αεροδρόμιο Λάρισας στον Άραξο και στη συνέχεια οδικώς στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο Πετρωτό.
 
Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον Φώτη Ανδρικόπουλο σε κλίμα οδύνης στην ακολουθία που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αθανασίου Πετρωτού Πατρών.
 
Ο ναός τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά κατακλύστηκε από φίλους και παλιούς συμμαθητές του άτυχου 19χρονου που τον αποχαιρέτησαν με λευκά στεφάνια ενώ δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν να πιστέψουν την τραγωδία.
 
Να σημειωθεί πως η κηδεία του έγινε παρουσία του πρώτου υπαρχηγού του ΓΕΣ αντιστρατήγου Νικόλαου Δεβετζή.
 
 
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments